Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

11natuska11

Plagiat??

Polecane posty

Hej dziewcyzny w tym roku pisze prace licencjacka jesli przepisze ja sobie od osoby ktora zdawala magistra i miala ten sam temat wyjdzie ze to plagiat ona zdawala 5 lat temu wiec troche dawno. Jak moge sama sprawdzic czy to plagiat?

Gość grrrom
Hah jesteś aż tak głupia?

Wczoraj dodałaś ten sam temat i wszyscy Cię skrytykowali, nie sądzę żeby dziś ktoś to pochwalił:) Uczelnie mają teraz bardzooo dobre programy przeciwko plagiatowi, stracisz tytuł, nawet jeśli zdążysz się obronić i co ważne to karalne... Jak można tak iść na łatwiznę i samemu nie napisać pracy... Chociaż miałabyś w życiu jeden powód do satysfakcji. Ja bym komuś nie dała swoich starych prac, żeby przepisał, bo nie po to siedziałam godzinami w bibliotekach i obroniłam na 5 przez wiele wyrzeczeń, a teraz ktoś zrobi "kopiuj-wklej" i po staraniach

Gość grrrom
Jednak jesteś głupia. Ktoś bardzo mądry wymyślił antyplagiat w taki sposób, że ma w bazie prace z większości uczelni

To nic, że na innej uczelni:) Dziwię, się że takie osoby jak Ty w ogóle dostają się na studia. Kiedyś jak się studiowało do końca zostawali tylko najlepsi a nie dziewczynki, które wolą iść na shoping niż wziąć się za robotę. Myślisz, że ktoś z takim podejściem Cię zatrudni i bez inicjatywy będzie trzymać w pracy? Jestem spokojna, ale jak ktoś tak głupio postępuje, to mnie załamka bierze. To jakby lekarz chciał wydrukować dyplom z internetu. Przecież ty nie masz pojęcia o życiu.

Gość fgfgfgfgfg
wy sie dziwicie a teraz tacy "studenci" to 90%

Myślę, że nie na dobrych uczelniach. Mam sporo młodszą kuzynkę na UJcie i ma pasję studiowania, są tam wykładowcy z charyzmą i ludzie łakną wiedzy. No ale jak się robi coś na 10% a nie 100 przez całe studia, prześlizgując się przez prawie zamknięte drzwi, to nie ma się co dziwić że tak jest. A później dziwimy się, jak po studiach ciężko dostać się do pracy, jak są tacy beznadziejni studenci. Kiedy ja studiowałam, to chciało się jeszcze chodzić na kółka, żyło się życiem uczelni.

Rozumie a mam jeszcze jedno pyt bo zaczelam juz w koncu sama pisac cos tam czasem zaporzycze z pracy kolezanki:) jesli pisze cos z net ato jak mam to zaznaczyc zeby to nie byl plagiat bo spisalam cos np z sciaga .pl ale zmienilam co nie co po swojemu ??? a przypisy sa pod spodem wiec dam taki sami i cos jeszcze mam zrobic??

Gość grrrom
hahahaha sciaga.pl? Oj coś mi się zdaje, że nigdy się nie obronisz :D

akurat podalam przyklad ale nie korzystam z sciagi bez przesady mam jakies z neta oliki w pdf pobrane ...

Gość grrrom
więc podajesz adres strony, chyba uczyli Cię jak robić przypisy ze stron www

no niby tak ale jesli cos jest z pdf tlyko do odczytu?? a pod spodem danego tekstu jest przypis ks to sie pytam czy wystarczy ten przypis dac??

Idź do księgarni na uczelni, bądź innej studenckiej, kup sobie taką cienką książeczkę jak pisać pracę licencjacką... Tam będziesz wszystko mieć... Staraj się jak najmniej korzystać z internetu, bo to często niesprawdzone źródła, nie poparte badaniami, nie ważne czy w pdf-ie, czy na ściąga pl. Internet to śmietnik.

Gość gość
I przez takich debili jak w tytule dyplom studiów wyższych stracił całkowicie na znaczeniu.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.