Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciaaaa

PRIOBIOTYK BLF

Polecane posty

Gość mamciaaaa

Hej czy podawala któras z was swojemu dziecku probiotyk BLF ??

Gość mamciaaaa
nikt nie podawal ??

ja podaje ten blf 100 - 1 saszetka dziennie ..na wspomaganie wchlaniania zelaza , bo zelazo actiferol takze daje , bo syn ma anemie w czwartek skonczy 2 miesiace blf podaje od miesiaca

Gość dziwi mnie to-
ze wy tak wierzycie w te proszkowe probriotyki!Albo w witaminy w saszetkach,w tabletkach... niezle wam narobily w glowach sieczke te wszystkie koncerny i reklamy

mnie brac to kazala lekarka , bo caly czas czekamy , ze krew poprawi sie sana poprzez zazywanie zelaza , cebionu i blf , a jak nie to przetaczanue nas czeka

Gość no bo lekarka pojedzie
na dominikane albo malediwy jak kita ci wciśnie z probiotykiem a twojemu dziecku i tak nic probiotyk nie da oprócz pożywienia bogatego w witaminy koperek, wątróbka, sok z buraka

watrobka , sok z burakow ??? moje dziecko ma 2 m- ce , a probioryk podaje mu aby pomogl we wchlanianiu zelaza i oslonkowo

Gość mamciaaaa
A jak podajesz ten probiotyk ? bo moja lekarka kazala mi rozpuscic w letniej herbatce ale moja mala nie zawsze chce mi wypic herbatke i tak myslalam zeby dodac do zupki albo deserku jak je.

Gość lady bronka
ja podawałam córce latopic bo miała skazę i azs, a latopic nie zawiera białka mleka krowiego.

Gość agula8
ja przez dłuższy czas podawłam córce latopic przy alergii na mleko i rozpuszczałam po sniadaniu w małej ilości wody i z kubeczka łyżeczką-jego smak jest mało wyczuwalny, ale mozna tez w kaszce, czy zupce przemycać probiotyki.