Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek co ma zegarek

Postanowione! Nigdy nie zostane tatusiem!

Polecane posty

Gość janek co ma zegarek

Właśnie pół roku temu poddałem się zabiegowi wazektomii za granicą. Swój pobyt tam wspominam jak udane wczasy:) miły odpoczynek. Nikomu nic o tym do tej pory nie powiedziałem. Mam dziewczyne która chciałaby mieć ze mną dziecka ale przemilczałem tą. Moi rodzice oprócz mnie mają jeszcze moją siostre, ale ostatnio słyszałem że pasowało by przedłużyć nazwisko od ojca a ja się tylko śmiałem pod nosem. Mam 27 lat

Gość elvissa
brawo za mądrosc-tadzio moher ze swoja kohorta mzoe ci nagwizdać

Gość strzelasz slepakami
nie ma isę czym chwalić:D kiedyś ci panna oświadczy ze będziecie mieli dziecko:D gratuluję samotnosci:D

Gość powiem i ja ......
to że postanowiłeś nigdy nie zostać ojcem Twoja sprawa...ale nie masz prawa oszukiwać Twojej dziewczyny bo ona ma prawo zostać matką jeśli tego pragnie więc nie potrzebnie marnuje czas przy Tobie

Gość janek co ma zegarek
a może rodzicom też powinienem o tym powiedzieć? Rodzicom którzy mają parcie na wnuka ale z mojej strony nie mają co liczyć na to że ród zostanie przedłużony.

To jak najbardziej Twoja sprawa i decyzja. ja też póki co nie planuję dzieci, ale nie byłabym na tyle odważna, żeby poddać się nieodwracalnemu zabiegowi- bo ludzie i spojrzenie na świat z wiekiem znacznie się zmieniają. Tak czy inaczej swojej dziewczynie robisz świństwo, bo zwykła przyzwoitość nakazywałaby poinformować ją o fakcie, który jej też dotyczy. Chyba, że nie traktujesz jej jako partnerki na życie.

Gość Miliana23
Ja myśle ze dziwny zbieg okoliczności ten zabieg i ci twoi rodzice no chyba że od zawsze mieli takie parcie na wnuka a ty już nie mogłeś tego słuchac.

Powiedz o tym swojej dziewczynie szkoda żeby poświęcała swój cenny czas kolesiowi który nie może z własnej głupoty dać jej tego czego pragnie najbardziej na świecie. Znajdzie sobie innego, który będzie więcej warty :)

Gość zegarek Franciszka
stary... za 30 lat bedziesz marzył aby dokonać adopcji :classic_cool: