Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek co ma zegarek

Postanowione! Nigdy nie zostane tatusiem!

Polecane posty

Gość janek co ma zegarek

Właśnie pół roku temu poddałem się zabiegowi wazektomii za granicą. Swój pobyt tam wspominam jak udane wczasy:) miły odpoczynek. Nikomu nic o tym do tej pory nie powiedziałem. Mam dziewczyne która chciałaby mieć ze mną dziecka ale przemilczałem tą. Moi rodzice oprócz mnie mają jeszcze moją siostre, ale ostatnio słyszałem że pasowało by przedłużyć nazwisko od ojca a ja się tylko śmiałem pod nosem. Mam 27 lat

No i...? uważam że to Twoja sprawa, ale dziewczyna ma prawo do dziecka i powinieneś jej powiedzieć co zrobiłeś żeby mogła zdecydować czy dalej chce z Tobą być. Chociaż na 99,99999% uważam ze to provo :p

Gość obys trafil na laske ktora tez
nie chce dzieci,bo mozesz zostac sam.ja bym sie nie wiazala z taka osoba.nie ma dla mnie zycia bez dziecka i mysle,ze wiekszosc kobiet tak mysli

Gość chwalisz się czy żalisz?
Taa.. i postanowiłeś obwieścić to światu na babskim forum poświęconemu macierzyństwu :o. Kiepskie prowo 0/10

Gość i bardzo dobrze zrobiłeś
szkoda płodzić kolejnego takiego idiote

Gość janek co ma zegarek
Cieszę się. Rodzice mają parcie na wnuka a tutaj nici z tego. Ja tam żyje pełnią życia. Zero obowiązków, liczą się głównie same przyjemności.

Gość cv666666666najnizsza ok 800
BO CIE NIE STAC I NIE MASZ Z KIM , STAD ZAL I FRUSTRACJA

Gość janek co ma zegarek
tak naprawdę mam pochwę

Gość musze mojego wysłać
wiem, że robią takie zabiegi u naszych sąsiadów, ile dałeś za tę usługę, jeśli mogę zapytać ? mój też chciałby się podwiązać, ale zupełnie jak dziecko boi się zabiegu, (bólu ? skalpela ?) jak go przekonać ? oboje jesteśmy za zabiegiem, dla pewności też bym się podwiązała

Gość musze mojego wysłać
no i czy nie ma skutków ubocznych, które mogą wyjść po latach ? :( na przykład jakieś choroby (nowotwór ?)

Gość nieprzyjemnym aspektem
takiego zabiegu jest fakt, że nasieniowody podwiązuje się przez odbyt - tak wynikałoby z wypowiedzi prowokatora, skoro jego dziewczyna nie zorientowała się, że ma rany a później blizny na podbrzuszu :D 🖐️

Gość niemygegoge
"ja bym nie związała się z taka osoba bo dzieci najwazniejsze dla większości kobiet " rozumiem że w przypadku gdy facet jest bezpłodny nie ze swojej winy to też nic nie wart?

Gość kkkiiikkkaaa
niemygegoge, jest różnica między osobą bezpłodną, a taką, która w ogóle nie chce miec dzieci. Bezpłodnosc można leczyc, a jak się nie uda to pozostaje jeszcze opcja adopcji. A osoba taka jak autor nie chce mieć dzieci w ogóle i juz.

Gość poczatki sa trudne..
wiesz janek uczciwie byloby powiedziec dziewczynie,ze z dziecka nici poza tym mam nadzieje ze to przemyslałes?co prawda ten proces jest juz odwracalny (gdy byl dobrze wykonany) ale zawsze ryzyko pozostaje.kiedys moze zmienisz zdanie

Gość nie wierze ze sa tu takie
naiwniary co wierza w ta bajke :o pewnie pravik sam sobie odpowiada.