Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam to dla jajaa

Zrobiłam eksperyment na sympatii! mam 2 konta i różne dane :

Polecane posty

Gość zrobiłam to dla jajaa

na jednym mam 167cm (tyle mam naprawde) na drugim 174cm Na pierwszym mam ładną buzię moim zdaniem... na drugim mniej ładną,mam fotę połowy ciała,wyglądam na bardzo zrgabną i szczupłą, jestem mało podobna do siebie na pierwszym wpisałam prawdziwy kolor oczu - brązowe na drugim - niebieskie co sie okazało : Na drugi profil pisze mnóstwo facetów! W dodatku wielu jest przystojnych. Na pierwszy Mało pisze, a jak już piszą to frajerzy i brzydale. Wnioski: Wysocy przystojni szczupli i dobrze zbudowani faceci wolą wysokie szczupłe kobiety, o lekko dziwkarskim wyglądzie i jasnych oczach Na kobiety poniżej 170cm lecą cioty przegrańce i niedorozwoje ;(

Czy w realu też podbijają do Ciebie "cioty przegrańce i niedorozwoje"? Zaciekawiła mnie Twoja teoria :D

daj oba linki to ci powiem gdzie lepiej:D jesli facet szuka tylko na ruchanie, niezobiowiązujący przelotny flirt to wiadomo że będzie szukal pod kontem wyglądu partnerke...a opisany przez ciebie rodzaj kobiet trawia w dość powszechny gust mężczyzn. xxx choc dla mnie osobiscie kolor oczu nie ma znaczenia, kolor wlosow nie ma znaczenia, wzrost ma znaczeie takie ze kobieta nie może mieć mniej niż 160cm i nie wiecej niz 180. :d odpowiednio waga 50-60kg i luz.

Gość Doda89
"Wysocy przystojni szczupli i dobrze zbudowani faceci wolą wysokie szczupłe kobiety, o lekko dzi**arskim wyglądzie i jasnych oczach" Zgodzę się oprócz tych jasnych oczu, tzn. takie śliczne niebieskie są piękne, ale mało która dziewczyna takie ma, większość ma szaro niebieskie, szaro zielone, rozmyte takie, ja takie mam i o wiele bardziej podobają mi się brązowe i są rzadziej spotykane. Najładniejsze to są niebieskie ale takie ekstra niebieskie śliczniutkie. A z tym dziwkarskim wyglądem, to większość facetów wg mnie na takich portalach to szuka sobie na seks, patrząc na "dziwkarski wygląd" myślą sobie o łatwa sztuka, myślę, że właśnie ten dziwkarski wygląda wygrał ;) Eksperyment całkiem ciekawy :P

bo na portalach randkowych siedza tylko tacy co szukaja tanich dziwek na jedna noc i dlatego wybieraja z takim wygladem. a normalni szukaja w realu.

Gość mat2444444
Ja tam wolę u dziewczyn ciemne oczka :)) tak jak napisane wyżej niebieskich jest dużo i w większosci są nieciekawe, nudne byle jakie :)) a ciemne oczka, piwne, brązowe czarne najbardziej mi się podobają :))

Gość relikt
Pobedziesz tam dluzej,to sie przekonasz,ze Ci przystojniacy to bajkopisarze i poeci klikajacy z nudow.Wieksza czesc nigdy nie ma zamiaru sie spotkac,a ta reszta, to faceci szukajacy przygod na kilka spotkan..ale to trzeba przezyc:-))

Gość Doda89
no, takie oczy są fajne, bo właśnie rzadko spotykane i fajne ciemne, mało kto takie ma. Tak jak u facet to też fajne takie ciemne magiczne oczy a nie rozmyte zielone.

Gość kartinka
w Polsce wolną ciemne oczy bo są rzadko spotykane, ja mam zielone ale takie czysto jasnozielone i w Hiszpanii czy Włoszech zawsze robią furorę, a do tego jestem blondynką :)

Gość gość
Sama jesteś niedorozwojem.

Gość gość
a ty jełopem że podbijasz temat sprzed 5 latt

Gość gość
to po ch... tu wchodzisz palancie skoro temat jest sprzed 5 lat

Gość gość
sympatia jest ch warta, ale poruch... z braku laku mozna, wiem bo korzystalem z tego portalu i zapoznalem tam nimfomanke która non stop potrzebowala seksu, juz na pierwszym spotkaniu po godzinie znjamosci zrobila mi laske podczas jazdy autem, seks byl z nia z******ty ale i tak po 2 tygodniach wymienilem ja na lepszy towar poniewaz szybko mi sie laski nudza

Gość gość
To teraz upewniłam się, że na Sympatii można mieć nie jedno konto. Można dostawać z wielu kont wiadomości od jednej osoby.

Gość gość
ten z 20. kwietnia 15:05 to była twoja ręka, wyobraziłeś sobie tylko biedaku tą nimfomankę :)