Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala Lusia

czy w tym wieku?

Polecane posty

Gość mala Lusia

Hej, do ilu lat sie rosnie? Pytam bo jestem bardzo niska mam 152 cm i prawie czternacie lat, a moj chlopak ma 189, czasami 190 cm. Moje kolezanki mowia, ze nie pasujemy do siebie i wygladamy smiesznie, dlatego chcialabym wiedziec czy jest szansa ze jeszcze urosne? A chlopaki do ilu lat rosna?

Gość mala Lusia
Czy ktos mi pomoze? Nie chce zeby mnie wysmiewali wszyscy i jkesli nie urosne to nie bede z tym chlopakiem, a on mowi, ze lepiej jak nas tyle dzieli niz mialambym byc od niego wyzsza.

Gość mala Lusia
:-(

Gość mala Lusia
Czadowe te wasze odpowiedzi nie ma co. Dz za pomoc :/

Gość pytaczee
na ile oceniasz swój ryj? ruchałaś?

Gość mala Lusia
Nie mam ryja tylko buzie, i dobrze ja oceniam na dziesiec. A co cie obchodzi czy ruchalam? To moja sprawa. Moze tak a moze nie.

Gość nie przejmuj sie tak
wzrostem, wazniejsze sa proporcje ciala, ja jestem wysoka zyrafa ale co z tego skoro mam b. krotkie nogi.wolalabym byc nizsza tak zeby nogi pasowaly do reszty.nawet jakby to bylo 1,5 m

Gość huhuhuhuhuhi
twój chłopiec raz ma 189 a raz 190 hmmmmm to normalne u chłopców, to hormony sprawiają, że gdy żegnasz się z nim wzrastają mu wymiary , nareszcie może się czuć podniecony brakiem twojej obecności

Gość mala Lusia
Ja sie nie przejmowalam do poki kolezanki nie zaczely kazac mi tego skonczyc bo glupio wygladamy. huhuhu jak to? To on jak sie ze mna zegna to jest wyzszy? A jakbysmy sie nie zegnali to bedzie malal?

Gość grrrom
Nie słuchaj ich. Masz dopiero 14 lat, to oczywiste, że jeszcze urośniesz. Nie słuchaj zazdrosnych koleżanek, wzrost nie jest żadną przeszkodą w związku

Gość hmmm spokojnie
Ja rosłam do 15 r.ż. Prawdopodobnie też temu, że bardzo wcześnie zaczęłam miesiączkować. Podobno to się wiąże. Za granicę rośnięcia u kobiet uważa się 16-18 lat. Więc jest jeszcze szansa.

Gość mala Lusia
Ale mi jest przykro jak mi tak mowia i wstydze sie chodzic z chlopakiem. Jak juz to wychodzimy zeby tylko na lawce posiedziec zeby nikt nie widzial ze jest ode mnie tyle wyzszy. A kolezanki mowia prawde i chca dla nie dobrze.

Gość grrrom
Koleżanki nie chcą dla Ciebie dobrze. Gdyby chciały, powiedziałyby Ci, że jeśli jest Ci fajnie z tym chłopakiem, dobrze się dogadujecie i fajnie spędzacie razem czas to nie jest ważny wzrost.

podobno ale to podobno wzrost kończy się ok 21 roku życia , wszystko zależy od predyspozycji genetycznej , środowiska , odzywiania

Gość jghjdhgjshg
to ja chcę wiedzieć Moja mama ma 158cm, ojciec 162cm. Ile ja mam?

Gość mala Lusia
A duzo moge przez te lata urosnac? Jest szansa ze dwadziescia centymetrow?

jghjd- cos tam . po pierwsze po co mnie pytasz ile masz wzrostu? chyba mozesz sie zmierzyc? po drugie watpie ze twoj ojciec ma 162 cm... a po trzecie mam sposob o ktorym pisza specjalisci i jest sprawdzony.

autorko napewno nie bedziesz miala 175 cm wzrostu jesli twoja matka jest niziutka. po co sie nas pytasz ile urosniesz jak nie znamy wzrostu twoich rodzicow.

Gość jfhsjfh
bo chcę wiedzieć co za wspaniałą metodę masz. Mój ojciec ma 162cm, nie wszyscy faceci mają 180cm.

Gość mala Lusia
Nie wiem dokladnie, ale mama cos ok 160 a tata wyzszy o glowe.

to ja ci autorko tez nie powiem dokladnie. ale bedziesz miala cos ponad 160 cm. zalezy tez na jakim etapie dojrzewania jestes. przed pierwsza miesiaczka rosnie sie bardzo szybko, a po niej juz wolniej.

Jaka to sprawdzona metoda liczenia? Ja mam 160, moja mama i siostra mają 170, mój ojciec 180. Jestem z nich najniższa, chociaż powinnam być wyższa. Nawet moje babcie są ode mnie wyższe, dlaczego???!!! 😭

nie wiem czy wy wszyscy macie rowniutki co do centymetra wzrost taki jak podalas, bo z tego co napisalas powinnas miec okolo 169 cm. ale napewno nie podalas dokladnych wzrostow

To samo tyczy się cycków! Moja mama i jej matka mają D, siostra ma chyba z E, a ja małe B. Ja mam zielone oczy, moja mama niebieskie, a ojciec i siostra brązowe. Ja chyba nie jestem z tej rodziny :P

No, od dziecka z tego rodzina się śmieje, kolor oczu po listonoszu :) Jednakże, twarz mam jakby ściągniętą z mamy, prócz kształtu oczu, które mam po ojcu i po nim też mam charakter :) Listonosz odpada, niestety, a ja po prostu jestem skazana na bycie karłem :( Przeznaczenia nie oszukasz, przeznaczenie znajdzie drogę itp. :P