Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaporaz1

słabe ruchy w 28tc

Polecane posty

Gość mamaporaz1

Dziewczyny,poradźcie bo zwariuje! Jestem w 28tc. Od paru dni ruchy dziecka sa jakieś słabsze. Tzn.nalicze te 10 ruchow jak pozaczepiam,czy tam wypchnie pupe,ale ja słabiej je odczuwam-tak w dole brzucha bardziej. Teraz tak słabo go czuje,a jeszcze z tydz.temu śmiałam się,bo całym brzuchem nieraz narywało. Byłam u lekarza w ub.środe-mierzyła tętno-było ok. Usg z przepływami miałam 12.10. Nie chce panikować,bo juz 2 razy spanikowana na ip jechal z powodu skurczow. No i w okol.25 tc też mial taka faze ze slabo kopal. No ale,juz jest coraz wiekszy.

Gość zxklx
masz odpowiedni dział do takich pytań, dajcie żyć maciory!

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
IDZ NA USG, BADZ NA ktg i bedziesz wiedziała, nie zaniedbaj tylko tego

Gość panna marianna
Jedyna rada jaka moge ci dac to jechac na IP i sprawdzic to nawet jesli personel mialby byc niemily. Byc moze twoje dziecko jedynie odpoczywa a byc mze cos mu sie dzieje - my tego nie jestesmy w stanie ocenic na kafeterii. ja tez mam coreczke i pamietam w 26 tc nie ruszala sie caly dzien a byly to swieta. Pamietam jaka panika, wsiadalam juz do samochodu by jechac do szpitala kiedy sie rozruszala (widac spala wczesniej) - normalnie sie poplakalam ze szczescia. teraz to juz dwulatka, ale pamietam dobrze ten strach.

Gość mamaporaz1
Ja go cały dzień czuje tyle ze słabo. Moja lekarka na urlopie. A do przychodni moge iść? Prowadze ciąże prywatnie.