Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weaweawewa444

MYSLICIE ZE MATKA MNIE ZABIJE?

Polecane posty

Gość weaweawewa444

Mialam isc na strudniowke i wplacilam juz 100zł, ale jednak nie chce isc i raczej ich juz nie odzyskam.. i nei wiem co robic :o stówa w błoto..

Gość asdfwasreq
Dlaczego nie chcesz iść?

Gość weaweawewa444
bo po 1. mam chora skore i bedzie problem z doborem sukienki itp. nie bede sie do konca komfortowo czuła. po 2. zdaje prawko i dzis nie zdalam 1 raz i tez troche kasy pojdzie na to, musze wykupic jazdy itp po 3 musze poprawic troche ocen ktore przez te jazdy zawalilam i nie bede miala czasu na latanie po sklepach a po 4 z moja klasa nie mamy zbyt dobrych stosunkow i nie lubie takich imprez, tyle kasy pojdzie a to nic nadzwyczajnego.

Gość kirkor
Ja tez nie chciałam iść ale kasa już wpłacona na wywiadówce została, ale nie żałuję.

Gość weaweawewa444
cała kasa? ile placilas? a c o zle bylo na studniowce? Opowiadaj ;-)

Gość xyzzyxkh
tak, stara napewno cie zapi3rd0li kilofem

Gość weaweawewa444
moim zdaniem 100zł to wcale nie tak mało i to jeszcze nic za to nie mam tylko pieniadze wyrzucone w bloto. No ale w porownaniu do calosci kasy za studniowke buty sukienke fryzjera itd. to jest nic, racja.

Gość taka jedna mala wredna ;)))
Za 100 zl myslisz, ze Cie matka zabije? :P :D wspolczuje rodziny :P Jak tak trzesiesz portkami to idz na kilka dni rozdawac ulotki, zarob kase i oddaj matce. :P

Gość weaweawewa444
no moze nie zabije, ale bedzie mi gadac przez 2 dni ;)

Gość terrorystka91
spróbuj odzyskać kase, zagroź, że wysadzisz szkołe w powietrze jak nie oddadzą :classic_cool: to zawsze działa :classic_cool:

Gość bnbvnmm
Może jednak zapytaj w sekretariacie? U mnie wiem, że parę osób się rozmyśliło (jeszcze jakoś na początku) i oddawali im z powrotem pierwszą ratę. Możesz wcisnąć jakiś kit, że bliska kuzynka ma wesele w tym dniu i masz być druhną albo coś :P

Gość weaweawewa444
Pytałam kolezanki, ktora wpłacała tą kase i powiedziała, że raczej jej nie odzyskam, bo to juz poszlo na kamerzyste i cos tam jeszcze :o a kase zbiera jakas dziewczyna której nie znam

Gość usłużny kolega
puść się a kasa sama przyjdzie tylko dobrze poleruj:classic_cool:

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Co to znaczy poleruj? Wytłumacz mi.

Gość Kobieta Gotujaca
Co to znaczy ze jakas kolezanka ktorej nie znasz zbierala? Idz do sekretariatu i sie wypytaj. Bosh... nie badz sierota losu dziewczyno, powaznie zejdz z kafe i spadaj do sekretariatu sie wypytac. Moze ci ja pare jazd do prawka ta stowka sie przyda. ps. Jak bym byla Twoja matka to bym Cie nie zabila, ale za brak rozsadku chyba bym dala po uszach.