Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijflkasjflkjflk

Pomozcie, apropo wlasnej firmy

Polecane posty

Gość ijflkasjflkjflk

Czy ktos wie, rok temu zalozylam firme (wpisalam do rejestru) ale poszlam tylko do Urzedu Miasta, a potem wyjechalam do UK i to olalam nie idac do ZUSu ani nie zakladajac w banku konta firmowego. Jednak nie zawiesilam firmy w urzedzie, bo ktos mi powiedzial ze skoro nie dopelnilam obiwiazkow to nic sie nie dzieje. Czy to prawda? Bo teraz sie boje ze bede musiala zaplacic skladki, bardzo prosze jesli ktos wie o odpowiedz

Gość ijflkasjflkjflk
nikt nic nie wie?

Gość ZADZWON DO ZUSU I SIE
DOPYTAJ U ZRODLA

Gość lece na
i przez rok nikt Cie nie sciga ? co za praworzadne panstwo nie sciagajace tego co sie nalezy

Gość ijflkasjflkjflk
no wlasnie wyczytalam ze gosc nie placil przez 10 lat i teraz do niego przyszli z zadluzeniem na 100 tysiecy, wiec sie przestraszylam, probuje sie dodzwonic do zusu od rana ale nie odbieraja

Gość ZADZWON DO ZUSU I SIE
JEST 17 ZUSOW W KRAJU ZADZWON DO JAKIEGOKOWLIEK MIASTA A NIE DO JEDNEGO WYDDZWANIASZ TROCHYE WYOBRAZNI

Gość lece na
lepiej jedz osobiscie jesli trafisz na przystojnego i milego urzednika to moooze :classic_cool: tylko nim wybierzesz sobie nr w automacie popatrz czy w okienku jest pan czy pani z pania to nie bedzie ceregieli pamietaj

Gość ijflkasjflkjflk
niestety mieszkam w wielkiej brytanii, dzownilam do 5 roznych i wlacza mi sie ta sama sekretarka a potem nic :/ Strasznie sie boje ze bede musiala to zaplacic, ale skoro nie dopelnilam warunkow to chyba nie powinnam, juz sama nie wiem:/

Gość ijflkasjflkjflk
nigdzie nie odbieraja,ja nie moge

Gość Gosia12121212121212121
Chyba jak nie dopelnilas warunkow to nic sie nie dzieje

Gość Gosia12121212121212121
mozliwe ze w ogole mozesz ja zamknac z data wsteczna jesli praktycznie zadnej firmy nie mialas

Od września 2008 roku przepisy mówią, że wpis do ewidencji oznacza jednoznacznie rozpoczęcie działalności gospodarczej i od momentu dokonania wpisu działalność podlega ozusowaniu 🖐️