Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia sloneczna

CERAZETTE ktora z Was brala?

Polecane posty

Gość andzia sloneczna

Karmie piersia wiec mini pigulke biore od 2 tyg. i od jakiegos tyg.wystapilo u mnie krwawienie..nie jest zbyt obfite no ale jednak jest.. Czy to normalne? Ile ono moze trwac?

Gość kurka bez pazurka
A czytałaś ulotkę dołączoną do tabletek? przy tych tabletkach mogą występować plamienia, krwawienia. To właśnie one skutecznie mnie do tych tabletek zniechęciły

Gość andzia sloneczna
no wlasnie czytalam ulotke..ale spodziewalam sie krotszego okresu plamienia..a tu juz tydz. tak jakbym miala mimi okres;P biore je ze wzgledu na karmienie.. przed ciaza bralam Microgynon i bylam z nich zadowolona

Gość kurka bez pazurka
też tak miałam, nieustannie wracały, umęczyłam się strasznie. kiedyś nawet przeczytałam wypowiedź dziewczyny, że jej zdaniem właśnie na tym polega ich działanie antykoncepcyjne;) skoro cały czas się krwawi to nie ma kiedy seksu uprawiać:D

Gość andzia sloneczna
no wiesz nam nigdy moj okres nie przeszkadzal;) jak to sie mowi..prawdziwy martynarz i po morzu czerwonym poplynie;D

Gość kurka bez pazurka
To ja nie jestem prawdziwym marynarzem:D mąż może jeszcze by się w tym odnalazł ale ja na pewno nie:P

Gość andzia sloneczna
u mnie to recznik pod pupe i hej;D no a teraz tym bardziej mi sie ta praktyka przyda jak mam wiecznie plamic;P

Gość kurka bez pazurka
Może organizm przywyknie i plamienia się skończą. niektórym mija po 2-3 miesiącach.

Gość andzia sloneczna
powinni zalaczac do nich darmowe podpaski albo tampony;D

Gość justek76
miałaam może ze 3 cciotki podczas branai cerazette uwważam że jest genialny odstawiłam miesiąc temu i jeszcze nie mam ale znosiłam bardzo dobrze polecam

Gość MamaCóreczki
Ja biorę już 3 opakowanie Cerazette. Do 1.5 opak wszystko było ok, zero skutków ubocznych, libido w normie. A potem do teraz aż mam same problemy- plamienie niemal non stop, libido -10, problemy trądzikowe i mega apetyt, co poskutkowało +3kg na liczniku zanim się zorientowałam, że nie panuję nad apetytem :/ Mam jeszcze 2 opakowania do wybrania (szkoda mi kasy, żeby je wywalić) i więcej żadnych tabsów nie biorę.