Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina1234

JAK DALEJ ŻYĆ ?

Polecane posty

Gość malina1234

Jestem prawie rok po ślubie cywilnym. Mam 5 miesięczną córeczkę. Mam problem, z którym ciężko mi się uporać. Może ktoś pomoże, wesprze ? Otóż na początku, zaraz po ślubie zamieszkaliśmy u mnie, u moich rodziców. Byłam wtedy w ciąży. Mąż codziennie piwkował, co weekend się upijał. Jeździł po alkoholu samochodem po więcej, czasami znikał gdzieś bez słowa wieczorami, pił w ukryciu. Rozmowy, jego obietnice poprawy- wszystko na nic. Mówił takie przykre rzeczy. A potem twierdził, żebym się nie przejmowała, bo nerwy go ponosiły. I to ja byłam tą złą, dziwną, bo on musiał się napić, żeby zasnąć i się odstresować. Poza tym wieczory do późna spędzał przed komputerem, czułam się zaniedbana, nie poświęcał mi uwagi. Teraz mieszkamy u jego mamy, miejscowość dalej od mojej. Oczywiście dalej pije, często w ukryciu, nie może się powstrzymać. Jego ojciec to alkoholik i myślę, że mój mąż również ma problem. Ale do niego nic nie dociera. Ważniejszy jest komputer i piwkowanie. Ja jestem z dzieckiem gdzieś na szarym końcu. Mówi, że nas zostawi, że się rozstaniemy, że ma wszystkiego dość, że mu nie zależy. A potem jak zwykle tłumaczy się, że tylko tak mówił. Kłamie w żywe oczy na temat swojego picia w ukryciu. Nic do niego nie dociera, wiecznie to ja jestem tą złą ! Nie dba o mnie, a jeśli już coś chce, to potrafi być miły. Nie całuje mnie, nie przytula, zero zainteresowania. A podobno tak bardzo mnie kocha... Okazało się, że mam problemy z sercem, nieregularne bicie, jestem na lekach. Ale i tak dalej podnosi mi ciśnienie i nic do niego nie dociera. Chciałabym odejść, ale to takie trudne. Obiecał mi, że się zmieni, ale nic ztego. Jest jak zawsze.

Gość wieża cisnień
wystaw smarkacza za drzwi niech wróci jak sie ogarnie?

Gość malina1234
Nikt się nie wypowie ?

Gość hfhfh
ile macie lat?

Gość lonno00kk9
odwyk albo go zostaw bo to nie ma sensu