Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mertherem85

Gdzie poznać inteligentną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość mertherem85

Mam 26 lat chciałbym się już ustatkować ale w moim życiu mam takiego pecha że wiążę się z pustymi kobietami takimi które kompletnie niczym się nie interesują, nie zdaję sobie nawet w minimalnym stopniu sprawy jak wygląda choćby dzisiejsza obecna sytuacja w Polsce, nie wiedzą gdzie leżą Stany Zjednoczone, albo łatwo ulegają manipulacjom ze strony otoczenia.No po prostu nie wiem jak normalny inteligentny facet nie może poznać normalnej inteligentnej dziewczyny tylko trafia kosa na kamień non stop.Moje obecne partnerki poznawałem wszędzie, na ulicy, w knajpie, w internecie, w parku itp itd więc gdzie szukać inteligentnej dziewczyny ? Mówiąc inteligencja nie mam na myśli takiej głupiej panienki która studiuje i myśli że jest fajna tylko dziewczynę która jest oczytana w świecie troszkę polityki, troszkę muzyki, świata, kulturoznawstwa, która ma jakieś zainteresowania, pasje itp Czy takie są ? Mam już dość, ostatnio byłem na dwóch randkach po moim nieudanym związku i jestem załamany z jakimi debilkami się spotkałem.

Gość banana rama
kosa na kamien powiadasz? to chyba ty nie masz tez zbyt wiele do zaoferowania? :D

Gość mertherem85
Nie no z tym kosa na kamień to taki sceptyczny żart miał być który się nie udał..Nie szukam tutaj dziewczyny, chciałem tylko popytać o rady może ktoś coś doradzi, poradzi ?