Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś wie i pomoże

Jak zlikwidować zapach moczu kota z parkietu?

Polecane posty

Ma ktoś doświadczenie podobnego typu? Niesterylizowana kotka przez długi czas (wiele miesięcy o ile nie lat) zasikiwała wszystkie możliwe miejsca w mieszkaniu, w tym drewniany parkiet. Są w tym miejscu dwie czarne plamy i lekki smrodek. Po zlikwidowaniu wykładzin i mebli, smród nieco się zmniejszył, ale ja wyczuwam. Jak to usunąć chemicznie - wymiana parkietu odpada. Proszę o rady.

Gość lonno00kk9
można też dodać do papki sok z cytryny ale będzie capić w tedy cytryną

Gość tylko chlor usunie
kocią smrodliwą uryne , jesli to kot niekastrowany kilku letni nawet to moze okazac sie mało skuteczne , wszystkie preparaty typu domestos ,ace mają w składzie chlor soda również ale nie mokra papka ! posyp suchą sode i zmieniaj co kilka godzin , soda wciąga zapach

Gość jak mogłaś dopuścic
do tego zeby kocisko przez kilka lat lało gdzie popadnie ? wytłumacz bo nie ogarniam , jeszcze ten śmierdziel jest nie wykastrowany , miałam takich sąsiadów syfiarzy śmierdziało od nich z mieszkania na klatce przez zamknięte drzwi a ona co robiła ? paliła kadzidełka na ten ''zajzajer'' porzygać szło przechodząc koło nich i z tego co piszesz u ciebie jest tak samo

Gość jaq
najprościej to woda z octem i przemyć. pomaga!

Gość ewela781
niestety chybe nie obejdzie sie bez cyklinowania, albo chociaz polakieruj

to nie był mój kot, tylko poprzedniej właścicielki mieszkania dziękuję za rady, jutro będę testować

Gość gość
oj jestem bardzo ciekawy czy pomogło, mam podobną sytuację. Nigdy nie miałem kota, ale w mieszkaniu był kot i bardzo to czuć.

Gość sddee
Moim numerem jeden w walce z plamami po moczu i intensywnym zapachu uryny jest preparat bio enzymatyczny Urinne Free. Nie tylko doskonale radzi sobie z plamami ale bardzo szybko niweluje smród. Używają go w domu pomocy społecznej, której pensjonariuszką jest moja babcia.

Gość gość
Urine Free jest mega

Gość gośćTasia
muszebsprobowac ten Urinne Free.przyblakal sie do mnie kocur i osladowal beton przed b polozeniem plytek smierdzii nieziemsko