Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bollacy

bylam w sobote na dyskotece i...

Polecane posty

Gość bollacy

Witam, mam takie glupie pytanko. Otoz co mi sie moglo stac? Bylam w sobote na dyskotece, bawilam sie, szalalam, pilam owszem duzo (ale nie uwazam, zeby to byl powod mojego problemu), na betonie nie siedzialam. Robilam wszystko tak jak zawsze. Ale budze sie w niedziele pod wieczor, ide do toalety i? I boli mnie tzw. ''kakalo''. Co jest- mysle sobie. nie chodzilam przez caly dzien do toalety na kac kupe to nie ma mozliwosci zbyt intensywnego tarcia co za tym idzie- przetarcia. Co mi sie moglo do cholery stac i czemu to tak boli az do dzis?

Gość lonno00kk9
ja stawiam na hemoroidy

Gość Kafeteryjny ginekolog65
Ktos cie wyroochal analnie. Zglos sie do mnie na badania

Gość bollacy
A jesli to hemoroidy to skad one sie wziely? Przeciez nie siadalam na beton! co do analu... Bralam popd uwage, ze cos moglo sie dziac, no ale chyba bym pamietala???

Gość hkufhr
moze nie pamietasz wszystkiego i rzeczywiscie mógłby to być anal

Gość bollacy
Nie no bez przesady, ale takie cos to bym chyba pamietala? Fakt mam wyciety kawalek imprezy, ale na pewno do czegos ttakiego nie doszllo, tym bardziej, ze obudzilam sie w domu.

Gość usłużny kolega
byłem na tej imprezie i powiem ci pod przysięgą, że roochało cię w oko saurona pół dyskoteki i jeden menel spod płotu nie dziękuj:classic_cool:

Gość kobieta_nipopularna_normalna
albo cos ci dolega, cos z odbytem masz, albo naprawde ktos sie poruchal w pupe :( kurcze, mysle ze jednak to drugie, bo jesli cokolwiek by ci dolegalo , bol zaczyna sie powoli, lekki bol n apoczatku , dopiero potem po jakichs kliku miesiacach, moze tyg.boli bardziej ja stawiam ze ktos wlal ci cos do drinka, wyruchal i doszlas do siebie nic nie wiedzac, tak dzialaja te tabletki ktore sa wsypywane do drinka przez chamow

Gość bollacy
Co wy opowiadacie, gdyby stalo sie cos takiego to ja bym sie nie obudzila w domu tylko w jakims lesie. ale zastanawiajace jest to, ze z lozka wstalam po 19...

Gość fghfg
Pewnie jakiś usłużny gentleman zaproponował Ci odwózkę do domu gdy byłaś już całkiem zalana i po drodze zatrzymał się w ustronnym miejscu aby wyroochać Cię analnie :classic_cool: No wiesz, zawsze lepszy anal z nieznajomym niż zwykły seks, przynajmniej w ciążę nie zajdziesz (albo chociaż jest to mniej prawdopodobne :D)

Gość bollacy
Boli mnie od 'oka' w kierunku plecow, tak na dlugosc trzech cm. I jest napuchniete, odnosze tez wrazenie, ze ten pasek napuchniety jest jakby naciety bo straszny bol czuje.

Gość bollacy
Moze wy juz lepiej nie zakladajcie swoich teorii bo mi sie niedobrze robi. Jak Ty spobie to wyobrazasz, ze ktos moglby sie dobrac, bez mojej zgody (i byc moze wiedzy) do mojej za przeproszeniem 'dupy'? To sie kupy nie trzyma.

Gość trumf77
NACIELAS SIE PO PIJAKU:O

Gość rfuuhlk
anal jak nic 🖐️ :classic_cool: Opowiedz nam jak się czujesz z faktem, że ktoś Cię wyroochał analnie a Ty nawet nie wiesz kto? Miałaś w ogóle jakieś doświadczenia wcześniejsze z takim rodzajem seksu czy to był Twój pierwszy raz? :classic_cool:

Gość rfuuhlk
Buahaha, upiła się tak, że jej się film urwał i się pyta jak jej się mógł ktoś dobrać bez jej zgody do dupy? :D Dziewczyno, skoro nic nie pamiętasz, nawet tego czy byłaś przytomna to nie bądź taka pewna. Ktoś Ci nawet mógł czegoś dosypać do drinka to wtedy mogłabyś i swoją wiedzę i zgodę sobie wsadzić dokładnie tam gdzie Cię boli :D

Gość bollacy
Tak na pewno mnie ktos wyruchal.... Wiecie co? Leczcie sie. Bylam tam z moimi dobrymi kolegami, z takimi co sie ich wszyscy boja, wiec raczej watpie, ze ktos smialby mi zrobic krzywde. Film mi sie zawsze urywa, nigdy nic nie pamietam, ale podczas dyskoteki wiem co robie.

Gość bollacy
Chociaż przypominam sobie jak przez mgłę, że ci koledzy wyciągnęli mnie za dyskotekę, ściągnęli swoje portki i potem znowu film mi się urwał :(

Gość bollacy
Kazdy kto pije alkohol ma urwany film, bo taka kolej rzeczy, najpierw pijesz a potem nic nie pamietasz. U mnie miasto jest male i raczej watpie by ktos sie odwazyl zapchac mi czekoladowa dziutre.

Gość erterte46536456
moze sie wywaliłaś gdzieś.... albo jakoś uderzyłaś, usiadłas niechcacy na cos .... jak pamietasz jakies tam pierdoly to jakby cie ktos wyruchal to napewno bys chociaz kilkusekundowy urywek pamietała.... jak za 2 dni nie przestanie to idz do ginekologa.

Gość bollacy
Podszyw. Nic sobie nie przypomimnam i nikt mi nic nie zrobil.

Gość ixyyyyyyyyyyy
kakalo :D

Gość bollacy
Mam siniaki na nogach ale z przodu... a jak te hemoroidy wygladaja? Moze to to... a co u ginekologa mam powiedziec? Nie no bez przesady, nie powiem mu tego co wam...

Gość tygfhyr
Haha, ale jesteś tępa, pewnie sama nadstawiłaś doopy :D Mi się w życiu dwa razy film urwał, a zdarza mi się wypić. Skoro Ty za kazdym razem nic nie pamiętasz to już pewnie nieźle przeroochana jesteś :D

Gość trumf77
spadaj autorko tepa grucho ,wczoraj zalozylas podobne prowo -13 latka umuwila sie z 23 latkiem- nastepne: -wytarlam dope recznikiem ojca i nie wiem czyje dziecko bedzie- itd jestes tepa dzida i masz objawy-kafeteria padla mi na mozg-pozdrawiam

Gość idź do lekarza
Może to hemoroid ci pękł? Może miałaś i nie wiedziałaś. Przejdź się do lekarza i się spytaj. Już on się zna i Ci powie. A może to tych kolesi się zacznij też bać.

Gość bollacy
Co? O nie co jak co ale ci koledzy to moi przyjaciele, dla nich jestem jak siostra i krzywdy by mi nie zrobili. Kiedys jak byla u nich impreza i ja nocowalam to udostepnili mi pokoj, zebym sama mogla w nim spac i zeby nikt tam nie wlazl. Co to to nie. ja nie zakladalam tu zadnych tematow! Zejdz ze mnie ok? A jak jestes taki hokjrak to moze powiedz gdzie mieszkasz to pogadamy inaczej. A nawet gdyby mnie przeruchali to to moja dupa i gowno cie obchodzi kto w niej gosci.

Gość bollacy
Nie wiem czy to hemoroid czy nie, urosla mi w poblizu taka wielka krosta z brazowa glowka moze to ona pekla?

Gość bollacy
I co mam dalej z tą bolącą dupą zrobić? 😭

Gość gość
kobiety lubią w brąz. :)