Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie mogeee

Czy jestem zboczona/nienormalna? Kreca mnie stopy mojego chłopaka!

Polecane posty

Gość ja nie mogeee

I to cholernie mocno :/ Mam jakiś fetysz? Stopy innych ludzi nie wywołują we mnie żadnej reakcji, tylko mojego chłopaka i co najgłupsze kreci mnie jak ma lekko przybrudzone pięty :/

Gość gggggggggggulka
hehe dobre mnie też kręcą, a lizesz je? bo na to sie nie potrafię zdobyć, ja jeszce lubie wąchać jego pachy

Gość ja nie mogeee
liże, między paluszkami :D i wącham, choć nie zawsze mi sie podoba to co poczuje :D on mówi ze jestem wariatka a ja i tak robie swoje :D

dzielna dziewczynka🖐️ nadajesz się na żonę w 100% ;):D oszczędność przede wszystkim !!!!! woda teraz jest droga, a ślina nie kosztuje ani grosza :) poza tym ekologicznie, bo następuje tu recykling spożytych uprzednio płynów ... jak się z tobą nie ożeni, to będzie ostatnim głupkiem :D

Gość kpoik
Moja poprzednia dziewczyna często gdy mnie prosiła o coś, na co specjalnie nie miałem ochoty, mówiła czasem, że jak to zrobię to wycałuje mnie za to na kolanach po stopach. Traktowałem to jako metaforę więc koniec końców nigdy się tego nie domagałem. Aż pewnego razu postanowiłem wyegzekwować jej deklarację i powiedziałem bez ogródek "to teraz na kolana i całuj moje stopy". Byłem zaskoczony jak bez żadnych wymówek padła przede mną na kolana a jeszcze bardziej gdy poczułem jej usta na stopie. Zaskakująco przyjemne uczucie, ale poza tym podniecające przez fakt, że potrafiła zrobić dla mnie coś tak dla niej poniżającego. Poczułem się tak, jakby była moją niewolnicą a ona traktowała mnie jak jej władcę, bo wkrótce po tym z niespotykaną dotąd pasją zrobiła co trzeba z głową pomiędzy moimi nogami, podczas gdy ja siedziałem sobie rozłożony na moim fotelu prezesa :)