Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiocholeine

Od 11 śpi :(

Polecane posty

Gość spiocholeine

Moj 18 miesieczny syn zasnal dzisiaj ok 11 i do tej pory spi.Od 14 chodze do jego pokoiku i zagladam czy wszystko ok,a on spi jak zabity.Przespal juz obiad dawno i deserek.Zazwyczaj idzie spac po 12 po obiedzie ale dzisiaj juz byl taki spiacy wiec polozylam go ok 11,myslalm ze wstanie ok 13,zazwyczaj spi maksymalnie 2 h,a tu dzisiaj niespodzianka.Mam sie martwic?Wybudzic go,bo bylam z 5 min temu u niego spi naprawde tak mocno jak w nocy.Zawsze w ciagu dnia musze byc cichutko,bo najmniejszy trzask zaraz go budzi.Jak spaly dzisiaj wasze anolki?

moja spi od 12:40 ma 22 miesiace spi jak zabita a zazwyczaj budzi się po 1,5 godz, cóż taki dzień deszczowy śpiący itp:)

Gość mamakacpra2009rrrrrrrrrrrrrrrr
moj wczoraj spal od 14 do 18,30:) a dzis od 13 spi i poki co nie zanosi sie na to aby sie obudzil

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
O jaaaa. Ale problem. Obudź go i po sprawie. W nocy nie będzie chciał Ci spać jak się w dzień wyśpi i założysz kolejny temat, że synek nie chce spać w nocy :)

Gość nie budź go,niech śpi.
Mój 11 letni syn przespał niedawno całą noc z soboty na niedziele i obudził się dopiero w niedzielę ok 14. Widocznie Twoje dziecko jest bardzo zmęczone,poza tym pogoda deszczowa. Kontroluj tylko czy oddycha i go nie budź.

Gość Noc bedziesz miala cudowną
ojjjj,to ci w nocy da w kosc , chyba do 1 w nocy bedzie rzezki :D :D

Gość spiocholeine
Właśnie to robie co jakis czas zagladam do niego.Raczej nie obudze,niech smacznie spi :) Przynajmniej wszystko sobie wysprzatalam na blysk z nudow ;) A teraz wypoczywam i czekam na jego pobudke i kolejne figle ;)

Gość ndskjkdsjksuis
dzisiaj to chyba taki dzień mój mały nawet nie bardzo chciał sie bawić na placu zabaw z kolegami, fak, ze wcześniej nachodził sie dużo

Gość nie budź go,niech śpi.
autorko napisz później co i jak;) zapisz sobie temat i napisz jak tam Smyk:P

Gość fanka anka
pewnie nie budz go, a potem niech lata pół nocy, a następnego dnia znowu przespi kilka godzin i sie pomiesza nu sie dzień z nocą.

Gość sama musisz podjac decyzje
moze juz nie zyje.moj spi najdluzej 2h w dzien.pozniej przynajmniej szybko idzie spac a ja mam free

Gość ZaniedbanaMama
Moja ma 2.5 miesiąca. Wstała o 9 i nie spi do teraz. :/ Mimo ze sypia zwykle od 11-14. Masakra. jest dzis jakas hiperaktywna :/ ja bym syna wybudzila.

Gość olk
Mój ma 22 mies ,rzadko chodzi spać w dzień ,ale jak już uda mi sie go położyć to 4-5 godzin snu.

Gość spiocholeine
wstał o 15:50 z usmiechem na twarzy ;) Szalał do 20,teraz tauts karmi,kapiel i znow do lozeczka ;) Jestem ciekawa czy bedzie chcial spac ;p

Gość mój synek
ma 2 latka i jak się weźmie do spania w południe to 3-4 godziny go nie ma :P

Gość ala macie szczescie do spania
moja spala 3x 30min. no ale potem tez ladnie bo 2x 1,5 h, ale sa dzieci co spia po 30 min raz dziennie.