Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migmig444

Nie zdałam dzisiaj EGZAMINU i czuje sie jak smiec :(

Polecane posty

Gość migmig444

Nie zdalam dzisiaj egzaminu na prawko - 1 podejscie i czuje sie okropnie, strasznie mi przykro, a wiem ze sama zawalilam :o a jezdze bardzo dobrze podobno! Tez mieliscie takie odczucia po niezdanym egzaminie czy cos ze mna jest nie tak ? :o :o

Gość nie pękaj...
Ja zdałem za 4 razem, a mam lepsze czasy na torach niż Kubica :classic_cool:

Gość migmig444
Ja nawet na miasto nie wyjechałam, zawaliłam na łuku, który wychodził mi zawsze idealnie ;/ lekko dotknełam tylniej tyczki

Gość nie pękaj...
ja też raz z placu nie wyjechałem, wszystko przez zdezelowane punto które zostawiało 4 ślady :O

Gość fghsr6yu6uh
Głowa do góry :) Pamiętam swoje pierwsze nie zdanie, złość i łzy same się cisnęły do oczu przez tydzień czasu, przy drugim egzaminie porażkę przyjąłem na klatę, przy trzecim również a za czwartym zdałem i uczucie szczęścia utrzymywało się we mnie przez dwa miesiące :)

Gość esia lat 3[życzliwa]
powieś się:classic_cool: przynajmniej będzie więcej cennego tlenu dla mnie

Ja też oblałam! Miałam w piątek a oblałam przez głupotę czyli przez niedomknięte drzwi egzaminatora;/ Wiem,że w większości to moja wina,ale złośliwości egzaminatorowi nie można odmówić, trafiłam na frajera,który toczy małą wojenkę z moją szkołą jazdy(instruktor był ze mną).A obaj instruktorzy spodziewali się,że od razu zdam. Dzisiaj byłam się zapisać : 21 listopada godzina 14.( korki mi nie straszne) ;)

Gość morsss
I tak nie zdasz :classic_cool:

Gość migmig444
FAjnie, ze masz tak szybko. Ja mam 12.12.12 :D

Gość migmig444
Mi sie trafila podobno najgorsza egzaminatorka zwana czarną mambą.. i atk by mnie pewnie oblala na miescie za byle co. Mysle, ze zdam za 2 razem jesli bede miala normalnego egzaminatora

Gość migmig444
też mam o 14 ;)

Fajna data;) Oby była szczęśliwa;) Ja zdaję w Toruniu.Wieczorem zadzwonię do instruktora aby zapisać się na dodatkowe jazdy;) Nie potrzebuje ich jakoś specjalnie,ale to tak abym nie zapomniała jak się jeżdzi :P Chce być pewna;)

Ja w poczekalni siedziałam sobie spokojnie i bez nerwów a dziewczyny, które czekały za kolejnym egzaminem gadały o najgorszych egzaminatorach;) I jednym z nich był Pan E.K ;/

Gość migmig444
ja tez mam zamiar wykupic 2-3 wyjazdy;)