Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ji4i3u5i43uo

Dziewczyny, które nigdy nie są same, zawsze w związkach

Polecane posty

Gość tik tak tik tak !!!
"które sąproszone o nr chociażby na ulicy... - to znaczy ze mieszkaja w duzych miejscowosciach. zreszta to rzadko sie zdarza.." A propos w/w, to się nie zdarza tak rzadko. Mnie dość często ktoś prosi o numer, czasem właśnie na ulicy, w sklepie lub podchodzi kiedy siedzę przy barze. Eh zawsze, ale to zawsze największe powodzenie masz wtedy kiedy jesteś w związku :D Kiedyś pamiętam jak wracałam z treningu, miałam 15 lat (wyglądałam dosć dojrzale ;)), byłam w ostatniej klasie gimnazjum. A tu podchodzi do mnie piękny chłopak, 27 lat, brunet, niebieskie oczy, dobrze zbudowany. I prosi mnie o numer telefonu (trenowaliśmy w jednym klubie). Zdzwonił, zaprosił mnie na randkę (ja w szale do koleżanki czy iść bo on taki stary a ja młoda, uradziłyśmy mądrze, że co mi szkodzi). Poszłam, było szczerze mówiąc super, spędziliśmy razem cały dzień, pocałunki, trzymanie się za rączki bla bla bla ale w końcu on spytał czy nie chcę u niego zostać. Coś mnie tknęło i mówię "no wiesz, mogłabym ale grozi ci prokurator" :D Jego mina bezcenna, myślał że mam około 20 lat :D

Gość lady z m.
Ja jestem w związkach od mojego pierwszego faceta na dluzej,mialam wtedy 22 lata,jeden zwiazek zazebial sie o drugi,nie jestem sama od 13 lat,ani jednego dnia,tak jakos wyszlo...mam szczescie w zyciu uczuciowym,nie jestem super laską ,moze tylko laska hehe,mam nawet kilka nadprogramowych kilogramow ale facetom to nie przeszkadza,nie jestem szczupla,raczej bardziej kobiece ksztalty mam ,no i szalona:)

Gość czarna zla dziewczynka
to nie jest kwestia atrakcyjności, tylko mentalności. są takie dziewczyny, które bez faceta czują się niedowartościowane, więc ciągle są - tylko że z byle kim, bo nie przebierają specjalnie. biorą, co podleci, więc ciągle z kimś są. moim zdaniem to oznaka zakompleksienia, może też ciasnoty umysłu, konformizmu (kiedyś kobiety - i do pewnego stopnia teraz też, wszak nasz kraj to nadal zaścianek - wartościowane były wg posiadania męża, stąd bardzo pejoratywne określenie "stara panna"). jeśli o mnie chodzi, gardzę takim zachowaniem. jestem bardzo wybredna i wolałabym do końca życia być sama, niż spotykać się z pierwszym lepszym.

aha i jeszcze dodam, że na brak powodzenia nie narzekam i jakbym chciała, to bym się z kimś spotykała. rzecz w tym, że nie ma nikogo interesującego wokół. bardzo często poznaję nowych ludzi (jestem otwarta, chodzę też po klubach) i naprawdę nie ma się kim zachwycić. oczekiwania mam spore i nie zamierzam ich obniżać.

Chyba jednak narzekasz na brak powodzenia :) tzn może i masz powodzenie ale u facetów, którzy Ciebie nie interesują....czyli tak jakbyś go w ogóle nie maiła

po prostu facetów, których szukam jest naprawdę mało, więc trudno ich spotkać.

Gość nfjnjekwnrjkr
"kiedy kończyłam z kimś chodzić zaraz zjawiał sie ktoś inny, jak tylko sie rozeszło że już nie chodzimy" No właśnie, czyli jesteśtypem dziewczyny z którąkażdy chciałby być, w przeciwieństwie do mnie :(

chcesz się dowartościować moim kosztem? żenujące :) to, że ty nie masz powodzenia, to nie mój problem, ale wyobraź sobie, że są takie osoby, które mają i jeszcze mogą sobie (uwaga!) POPRZEBIERAĆ i ba! mogą nawet wszystkich odrzucić. ty zaś wzięłabyś cokolwiek, ale nawet tego nie ma. to dopiero smutne :)

hmmm znam ładną blondynkę, która jest sama ładnych parę lat a autorki problemem, moim zdaniem, jest niska samoocena. tak niska, że zahacza o dno

Gość czop456
Powodzenie nie ma tu nic do rzeczy,to sa zazwyczaj kobiety tzw bluszcze ktore nie potrafia egzystowac jako odrebne jednostki,tylko cale zycie wisza na kims

Znam takie i z tego co zauważyłam to są po prostu łatwe - z jednym są, z trzema flirtują, jak pierwszy z nimi zerwie mają w czym przebierać. Bo takie które mają powodzenie, ale nie mają parcia na związek miewają okresy kiedy są same.

Pomarańczko nie doczytałaś :p ja już nie musze sie martwić czymś takim jak powodzenie u facetów, więc się tak nie podniecaj :D

Jak bylam brunetka,bylo mierne zainteresowanie,jak tylko sie przefarbowalam ,nie moglam sie odczepic od adoratorow,mimo ze nie zmienilam sie wewnetrznie,cos w tym jest nie wiem,ale dziala.Oni maja bzika na punkcie blondynek.Ale jak ktos nie szuka zwiazku tylko czeka az sam do nas przyjdzie to nawet blond nie pomoze.

to bzdura z tym blondem i to na kółkach. pewnie źle wyglądałaś w ciemnych włosach. ja raczej spotykam się z opinią, że blondynki są mdłe i bez wyrazu, za to brunetki są temperamentne i ogniste. no i co teraz? teoria upadła? nie wszystkim pasuje to samo, ludzie mają różne gusta. jedna w blondzie wygląda jak kupa, inna w ciemnych włosach wygląda jak śmierć. jedne są ladniejsze z długimi włosami, innym służy krótsza fryzura. nie ma większej głupoty niż generalizowanie. a ty z kokardą dobrze ci radzę, idź na terapię, nie zaszkodzi, a może pomoże.

MIAUMIAU - a mnie w blondzie brzydko i nikt by się za mną w blond włosach nie obejrzał. Nie każdemu pasuje.

Moorland Znam takie i z tego co zauważyłam to są po prostu łatwe Sa takie albo i takie ktore sa w dlugich zwiazkach.

Biest - ludzie będący w długoletnich związkach raczej nie łapią nowego partnera zaraz po zerwaniu. Mogą mieć adoratorów, ale to z tego co zauważyłam to trochę inny system wartości - więc bywają same, jeżeli akurat nie są w jakimś długoletnim związku.

Gość Endogenesis
Tak naprawdę wszystkie dziewczyny są zajęte, mówie o takich +22 latka A jeśli już wolne to na góra 2 tygodnie :)

4 miesiące to jednak 4 miesiące, ja bardziej myślałam o sytuacji gdzie dziewczyna ledwo zerwie z jednym już umawia się na randki z drugim.