Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onatralalal

Kolczyk w pepku ! pomocy

Polecane posty

Gość Onatralalal

Czesc. zrobilam sobie dziś kolczyk w pepku .. prawie nie bolalo .. potem zaczelo bolec troszke i teraz juz wgl nie boli .. dalam na rane Trybiotic.. .. i chciala bym sie was zapytac czy lekka ropa w dziurce jest normalna?? pepek przebilam jakies 8 godz temu . ;)) Jak bylo u was? ,jak sie goilo , ile czasu ? czym przemywac ?i tp ???

Gość kolczyk w pępku
jest juz passe

Ja robiłam kolczyk w pepku kilka lat temu w salonie kosmetycznym ropa nachodziła mi długi czas i bolało, wtedy wyciągałam kolczyk i przemywałam zwykłą wodą utlenioną po jakimś czasie rana się zagoiła. Tak, że się nie przejmuj mi ropa nachodziła chyba 2 tyg pomimo przemywania kilka razy dziennie i w końcu ustąpiło tak nagle jak się pojawiło.

Moja szwagierka miała też i ciężko się jej to goiło aż ponad miesiąc, ciągle coś nie tak.

Gość za bardzo uogólniacie
mnie goiło się prawie pół roku ciągle musiałam zaklejać plastrem, przemywać, smarować antybiotykiem mam kolczyk od 15 lat

ja miałam jakieś 8 lat temu robiony u kosmetyczki, z tego co pamiętam szybko i bez problemów mi się zagoiło

Gość onaa..
Dzieki dziewczyny mi chyba tez sie szybko zagoi ^^ bo jak narazie wszystko jest ok

Gość po co sobie robicie
takie ohydztwo to oblesne jest ps pępek jest blizną, majstrowanie w bliznach nie jest zdrowe

Gość 67ytghb
warto sie meczyc dla kolczyka w pepku?

Gość Onalalalal
Owszem warto. kolczyk w pepku wyglada bardzo ladnie..:) oczywiscie kazdy lubi co innego ;] jak sie o niego dba nie trzeba sie meczyc ;]