Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramona;)

Czy dobrze postąpił lekarz ?

Polecane posty

jestem w 9 tyg ciąży i zaobserwowałam u siebie jasno różowa a czasem żółte upławy. Wcześniej będąc u pani ginekolog zgłaszałam że odczuwał swędzenie ale ona stwierdziła że do 18 tyg ze względu na dużą ilość leków szkodzących dziecku nie będzie mi nic przepisywać. Czy to jest normalne? Czy od razu powinna mi coś przepisać? Bardzo mnie to niepokoi.

Gość A ja dalej czekam na
Nie jest to normalne bo w ciazy plodowi bardziej szkodzi niezaleczons infekcja niz przyjmowane przez matke leki, ktorych nota bene jest na rynku taki wybir, ze i dla ciezarnej madry lekarz bez problemu cos znajdzie:O Radze sie wybrac do innego lekarza.

Gość jorek
Masz swędzenie to raczej jest to jakieś zapalenie, powinna ci przepisać na to coś ale nie wiem jak jest z braniem, czy można czy nie bo ja nie mam zapalenia w ciąży jak do tej pory.

No pewnie ze moga byc grozne tym bardziej infekcje miejsc intymnych. Ale spokojnie umow sie do innego lekarza jutro rano i powiedz ze cie bardzo piecze i nie dajesz sobie z tym rady.

myślę żeby do niej zadzwonić. I się zapytać. najwyżej bym do niej pojechała .

Gość sama musisz podjac decyzje
jescze bardziej niebezpieczne jest branie lekow w ciazy

Co ty chrzanisz sa leki bardziej i mniej bezpieczne ale o wiele bardziej dla ciazy tym bardziej tak mlodej moze byc nieleczona infekcja, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj i nie siej paniki. Dziewczyna powinna zaleczyc ta infekcje i malo tego, to moze wracac w ciazy bardzo czesto bo okolice intymne sa szczegolnie wyedy wrazliwe na infekcje, myslisz ze kobiety tego nie lecza??? To gratuluje niech zacznie ci sie babrac i rozwierac szyjka to wtedy zobaczymy:O

Gość kjhgfdsertyujimnbvcx
ja dostalam clotrimazolum na poczatek w kremie dostepnym bez recepty a potem w globulkach ,grzybica w ciazy jest nagminna ale musi byc leczona.