Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inzynier serwisowy//zablok

ZNA KTOŚ DZIELNICE ŁODZI ?

Polecane posty

Bo firma mnie znowu ściga żebym się przeniósł. Widzę że pokoje nie takie drogi za 500 z opłatami idzie coś wynająć. PYTANIE. GDZIE BIJĄ? GDZIE NIE MIESZKAĆ? GDZIE SIĘ NAPIERDALAJĄ? Gdzie mieszkają studenci żeby się kurwy po nocach nie darli. Lub po prostu gdzie najlepiej wynająć. Nie ma dla mnie znaczenie jakichś przystanków pkp, mkp, pks itd. Jedynie żeby do biedronki, tesco czy czegoś było w miarę blisko.

A tak z ciekawości to w łodzi nie ma 2 klubów piłkarskich ?? Bo tak szukam info o miesie.. Przeciez nie wieże w miasto gdzie kibice się nie napierdzielają. Nawet Rzeszów ma 2 drużyny

Wybacz ale mieszkanie gdzie każdy żebrze o 2 złote bo wpierdol nie jest moim marzeniem .. Lub gdzie studenci napierdalają od rana do wieczora. Vel gdzie od rana chleją pod blokiem.

Gość fijarrra
odradzam ulice - limanowskiego,pomorska, wrocławska , kolodziejska , dresiarze, wyrokowcy i gangi łysoli unikac kamienic wybierz normalne osiedle bloków bez kamienic , gdzie masz blisko do mc donalda, biedronki i tesco takie jak :retkinia, widzew-wschód , radogoszcz

Gość asdasdsasds
największym zagrożeniem w łodzi są żydzi! synagoga na synagodze, trzeba uważać :O

Gość nhgfjnhgjhg
radogoszcz to prawie jak na koncu swiata, daj spokoj. najlepoiej to stary widzew - blisko do centrum

Nie wiem byłem może z 3 razy w łodzi. Coś mi się wydaje że podobne do wawy i białego stoku a to są miasta których nienawidzę. Ale zoo jest przynajmniej.

Mi nie trzeba centrum po co ? coś zjeść + net + dobry wyjazd na autostradę Może koło tego zoo będę coś szukał .

Gość fijarrra
stary widzew jest dobry do wynajmowania, bezpiecznie i blisko do centrum ale tam ścigajacych sie do wynajmu jest dużo

Gość mozesz dodac owoce jakies
radogoszcz zreszta tez nie jest taki fajny i bezpieczny

Gość ja mieszkałam na widzewie
widzew wschód, okolice ronda inwalidów, osiedle chrobrego czy jakoś tak, spokojnie, wszystko w zasięgu ręki, biedronka, carrefour, tesco, rossman, real niedaleko przy stadionie widzewa, naprawdę polecam. Mieszkałam tam prawie 3 lata i nie narzekałam na warunki.

To co wy nie macie co w tej łodzi robić? W Gdańsku stracha miałem dziewczyny na dworcu naćpane w 4 dupy. wawa też syf jak kurwa mać. Białystok to samo. W lublinie, Rzeszowie, Katowicach, Sosnowcu, Gliwicach mieszkalem i nikt sie nie napierdala. Możesz iść w nocy i nawet cie nie zgwałcą

Gość magdalnkea87w89w
hej, ja mieszkam w Łodzi od jakichś 4 lat - widzew wschod. blisko mam supermarket i blisko do centrum.

Gość fijarrra
o ja mieszkam przy mc donaldzie , hej :D🖐️

Spytała byś gdzie w Rzeszowie mieszkać każdy ci powie wszystko poza baranówką. Spytała byś o Sosnowiec każdy by ci powiedział cokolwiek byle nie stary sosnowiec Pogoń najlepiej np. Itd itd. A o łodzi gdzie nie spytasz to wszędzie źle

Gość gytdyt
najlepiej to łódź nowosolna lub kurczaki

Mi sie podoba ta retkina. Zoo jest park jest. Do obwodnicy blisko jak nie to na konstantynów czy gdzieś można odbić w razie korków. Lunapark?? macie wesołe miasteczko w łodzi?

Ciekawa ta łódź. Wiecie co chyba utworzę wątek gdzie przedstawicie miasta. Np Rzeszów jest taki i taki. Wawa to takie kurwiszony gdzie nikt ni huja ci nie pomoże. Nie przestawi auta jak cie zastawił itd.