Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NajwiekszaIdiotkaNaSwiecie

o MATKO ale dalam CIALA!!!!

Polecane posty

Jestesmy mlodzi, dzisiaj wrocilam wczesniej do domu i on od razu jak mnie zobaczyl to zamkna strony internetowe. Oczywiscie pomyslalam sobie niewiadomo co, zrobilam afere ze ma tajemnice przede mna i ze mowil ze mnie kocha, wiaze ze mna przyszlosc. Powiedzial ze nie powinnam tego wiedziec wiec strzelilam niezlego focha i zaczelam wypytywac "kim ONA jest" ironicznie itd. On sie wkurzyl, przyniosl maca, wszedl w historie i powiedzial masz co chcialas. Co jest w historii? ": sposob na oswiadczony, romantyczne oswiadczyny itd. Spytal sie czy jestem zadowolona i pojechal do sklepu. WIEM jestem idiotka, nie musicie mi juz tego mowic. Tylko co ja teraz mam powiedziec? jak mam go przeprosic. Boze idiotka ze mnie

Gość no to lipa
dalas ciala!:p

Gość trumf77
TERA TY SIE OSWIADCZ

Gość ONA - ona wkurzona
łooo shit... dałaś ciała spaliłabym mura... no to niespodzianki nie będzie, albo oświadczyn póki co.. ;D

Gość klasyka kobiecego mózgu
poszepty kobiecego szatana.....................spreparował historię........................robi ci wodę z mózgu........................chce uspić twoją czujność...........................nie daj się manipulować.........................żaden się do zdrady nie przyzna nawet złapany na gorącym uczynku..................nie daj się...................nie ufaj..................... jesteś przecież kobietą

No ale kurde tak zamknal szybko ze wygladalo jakby cos ukrywal. Nigdy nie dal mi powodu do niewiadom oczego no ale..eh sama niewiem co mi strzelilo do glowy:(

Gość czarna zla dziewczynka
trzeba było siedzieć cicho i sprawdzić, jakby poszedł do kibla. trochę sprytu trzeba mieć.

Gość za co chcesz go przepraszaćcc
:-O za co? opierdol go, ze nie ma wyobraxni i nawet sam nie moze się wysilić dla ciebie i szuka po necie

Gość chetniepodejmewspolprace
za co chcesz go przepraszaćcc jest to jakiś sposób:D

naprawdę jesteś głupia. ­ mógł równie dobrze szukać gwiazdkowego prezentu dla ciebie. albo prezentu bez okazji.

Gość za co chcesz go przepraszaćcc
trzymaj sie swojego :-D nie daj sie pogrążyć

Gość 234erre545454
glupia szmato on i tak sie z toba nie ozeni