Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie istnieję

Żaden chłopak sie mna nie interesuje

Polecane posty

Gość nie istnieję

staram sie byc zadbana, nie wiem co w sobie mam takiego ze nikt mnie nie chce :/ Mam 18 lat. Gdy pytam ludzi,mówia ze tragedii nie ma,ze jestem przeciętna albo ładna( zalezy od osoby).Zdarzylo mi sie uslyszec ze jestem sliczna, tylko czy to szczere? Czasem widzę ze ktos sie patrzy ale nic pozatym. Jak bylam mlodsza( majac 14lat) to bylam otwarta ,mialam duzo znajomych, raz na jakis czas ktos sie we mnie podkochiwał ale miałam to wtedy gdzieś

Gość ja mam 22 lata
i mam to samo takze powoli staram sie przyzwyczajac do mysli ze bede stara panna :O

Gość zakochana w baranie
jesli szukacie kogos na sile to nic z tego nie bedzie! spokojnie, jestescie mlode i w najmniej oczekiwanym momencie juz on sie pojawi :)

Gość gh
powodzenie maja dziewczyny ktore lubia facetow

Gość policjanttt....
a ja starym kawalerem

Gość nie istnieję
czasem sobie myślę że gdybym faktycznie była ładna to nie musialabym byc przebojowa zeby kogos miec.. Podobno dobra ze mnie dziewczyna, obawiam sie jednak ze podpadam pod matke polke i tak skoncze . A powiem wam ze strasznie mi brakuje kogos kto bedzie wazny dla mnie i zebym czula to samo...

Gość nie istnieję
nie szukam na sile...

Gość ja mam 22 lata
tez brakuje mi faceta i niestety nic nie moge na to poradzic, czasem chcialabym byc calkowicie obojetna na plec przeciwna ale niestety nie umiem, z natura sie nie wygra :P

Gość flover
a może po prostu za bardzo się tym przejmujesz,a faceci wyczuwaja desperację? no nie wiem..ale żaden w sensie rówieśnicy czy żaden w ogóle? ja mam 19 lat i rówieśnicy raczej się mną nie interesują ale zauważyłam że starsi się przyglądają.nie masz tak?

Gość exekutor
spokojnie dziewczyny, fakt niektore przyciagaja facetow ale głownie idiotow, faceci maja te same problemy, grunt zeby sie odszukac nawzajem, ale szczesciu trzeba pomoc, problem moze nie tkwi tyle w waszej urodzie a srodowisku ktore nie rozpieszcza znajomosciami

Gość flover
aa, no i przestań o sobie myśleć "podpadam pod matke polke i tak skończe" bo swoim myśleniem faktycznie doprowadzisz się do takiego stanu.

Gość exekutor
takie mlode jestescie a juz sie boicie ze stare panny z was beda, myslicie ze wszystkie co maja faceta sa szczesliwe? lepiej poczekac i znalezc sobie kogos madrego, a nie jak to robi zdecydowana wiekszosc na szybcika a potem płacz ze zły i łajdak, na wszystko jest czas

Gość gh
nie wszyscy znajduja milosc

Gość exekutor
niby nie zycie to nie bajka zeby nie powiedziec ze jest powalone