malinowa łąka 0 Napisano Listopad 5, 2012 dobrze :) myślę ze za tydzien, powinnam znac jakąkolwiek odpowiedz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa łąka 0 Napisano Listopad 7, 2012 wszelkie bóle ustąpiły, a bynajmniej juz tak nie dokuczają. za to zaczęły boleć mnie piersi i mam mega duży apetyt. ciągle bym jadła... takze zapewne okres dostane :) widze światełko w tym moim tunelu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Listopad 7, 2012 Super,ze myslisz pozytywnie,daj znac co sie wydarzy dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa łąka 0 Napisano Listopad 11, 2012 mam kolejny problem, plamienie dzis znow sie powtorzylo. okres mam dostac za 4 dni. o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Listopad 12, 2012 Na Twoim miejscu poszlabym do lekarza,bo moze masz jakies zaburzenia hormonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monik i ja Napisano Listopad 12, 2012 Na co ty czekasz idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa łąka 0 Napisano Listopad 12, 2012 czekam jeszcze kilka dni i przejde sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monik i ja Napisano Listopad 15, 2012 I co bylas u ginka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdury opowiadasz Napisano Listopad 15, 2012 plamienie przed @ też się zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowa łąka 0 Napisano Listopad 28, 2012 słuchajcie, to musiala byc jakas infekcja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach