Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanyyyy po uszy

Obok mnie wprowadziła się 16nastka z taaaaaaaaaaaaaaaaakim biustem!

Polecane posty

Tak, własnie tak ;-). Myślałem, że moje życie jest bez celu, że przede mną już tylko nicość i samobójstwo, ale jednak nie! Obok mnie wprowadziła się samotna matka która posiada ogromniaste cycki i jej córunia która otrzymała od niej w spadku także to co najlepsze :-) Jako że jestem społecznym człowiek od razu zagadałem do mamusi i okazało się, że jej córeczka ma 16 lat... ale przy tym jakie cycuchy - aż się przechyla pod ich ciężarek na wszystkie strony gdy chodzi. Twarz może nie jest jakiś bardzo wysokich lotów, ale ciałem nadrabia w zupełności :-) :-) Dodam, że mamuśka też niczego sobie - bo cycki oczywiście tak samo ogrooomiaste - na oko bo ja wiem 35 lat... może nawet mniej. I teraz są dwa plany: - Rżnąć dnie i noce córeczkę lub - Najpierw rżnąć mamuśkę a potem ją urobić i zacząć penetrować córunie. Generalnie nie tykam się niczego co ma więcej niż 25 lat bo powyżej zaczyna śmierdzieć estrogenami i menopauzą, ale dla niej mogę zrobić wyjątek - ale oczywiście priorytetem jest 16 letnia córcia :classic_cool: Co myślicie? A i nie piszcie, że mi się nie uda, bo jak nie ulegną mojemu urokowi osobistemu, to po prostu je uśpię chloroformem i przetransportuję do piwnicy w moim domku w bieszczadach, gdzie będę je brać niekoniecznie jak gentlemen :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Swoją drogą ciekawe jaki ona może mieć biust. Nie byłbym chwycić dłonią jej całego cycka, a mam sporą łapę. Tak, to jest miłość :-)

Gość hbjkpjup
myślę że masz problemy psychiczne

Jestem zakochany więc muszę być szalony :-)

Gość to T-mobile
cycki szczegolnie duze są jak piłka nozna

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
bardzo dobry plan, musisz zarzucic przynęte (mamusia) zeby złowic córunie ! pózniej pójdzie jak z płatka, mój drogi! to jest takie proste i łatwe, kolejna faza w twoim życiu bedzie, policja, prokuratura, sad, i psychiatryk!!!!!!!!!!!!!

Gość MŁOODA
w jakim miescie mieszkASZ?

a jestes chętna? jestem z krk