Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys kochanka dzis partnerka

wszyscy mnie skreslaja bo zwiazałam sie zonatym,ale teraz sie rozwiodł

Polecane posty

Gość kiedys kochanka dzis partnerka

i nadal czuje sie gorsza,zony jego kolegow mierza mnie od gory do dołu,nie moja wina ze jestem od nich 15 lat albo wiecej młodsza(od zon mojego faceta kolegow),przeciez on sie rozwiodł juz z zona i teraz jestesmy para,one ciagle patrza na mnie przez pryzmat jego bylej zony.Ciagle sie czepiaja,ze zaczelismy byc ze soba jak jeszcze on byl z nia,ale ona nie chciała mu dawac,byla zimna jak lód ,odpychała go od siebie,wiec zdradził ja ze mna,czy ludzie zawsze beda patrzec na mnie jak na jego kochanke,bo kiedys nia byłam,kochamy sie i mam dosc spojrzen ludzkich,porownywania mnie to jego byłej zony,mam wrazenie,ze wszystko rozchodzi sie ze jestem duzo mlodsza od jego znajonych i od niego nie moga tego zniesc,ze ma taka mloda kobiete ludzie sa starszni i chamscy ,maja mnie za dziwke

Gość Bananaaa
nędzne prowo

Gość to T-mobile
1. zazdroszczą twojemu facetowi bo ma mlodą dupe 2. samice z krorymi sie spotykacie sa zazdrosne o Ciebie 3. gdy minie chemia i fascycnacja z Tobą tez sie rozwiedzie 4. gdy minie chemia i fascycnacja seks tez stanie sie nudny przewidywalny i bedzie go coraz mniej 5. gdy zajdziesz w ciaze i urodzisz patrz punkt 4 i pomnoz go razy trzy 6. za kilka lat lub nawet juz Twoj cudowny nowy maz bedzie cholernie zazdrosny o twoich kolegow rowiesników co mocno uprzykrzy Ci zycie 7. juz niebawem zaczna sie problemy z zdrowiem i sprawnoscią seksualną meża gdy Ty bedziesz chciala duuuzo i mocno 8. niewykluczone ze on nie bedzie chcial miec dzieci z Tobą bo juz ma je z inną i nie bedzie mu sie chciało płodzić nowych 9. duza roznica wieku wiec jest duze prawdopodobienstwo ze wczesnie zosteniesz wdową Masz jeszcze jakies pytania?

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie chodzi o twoj wiek a o to, ze zainteresowalas sie zajetym! facetem boja sie, ze w przyszlosci mozesz zainteresowac sie ich facetami