Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Klawiatura

pomoc przy pisaniu prac magisterskich licencjackich zaliczeniowychmaturalnych

Polecane posty

Gość Panna Klawiatura

Pisanie to nie jest Twoja mocna strona? A może nie lubisz/nie chcesz poświęcać czasu na napisanie czegoś, co nie sprawia Ci najmniejszej przyjemności? No i słusznie! Po co tracić czas i ślęczeć nad klawiaturą! W końcu jest tyle ciekawszych zajęć, które dają dużo więcej satysfakcji;) Możesz mieć SWOJĄ pracę napisaną przeze mnie! Jedyną w swoim rodzaju, od A do Z stworzoną specjalnie na Twoje zamówienie ;) Nie będzie to żaden internetowy powielacz wyświetlany przez wujka Google, który może 'zassać' każdy! Ty zapodajesz temat, a ja zajmuję się resztą! Wypracowanie, praca maturalna, praca licencjacka, praca magisterska, artykuł na zaliczenie - co tylko chcesz! Raz dwa może wylądować w Twojej skrzynce e-mailowej gotowe do wydrukowania! Moje doświadczenie? - Kilkadziesiąt prac licencjackich i magisterskich, jeszcze więcej maturalnych, a ponadto artykuły tworzone na strony www dla znanych marek ;) Chcesz sprawdzić moje umiejętności? Nic prostszego! Napisz a prześlę Ci małą próbkę swoich umiejętności:) Cena: 25 zł/str praca maturalna: 85 zł Nie zwlekaj! Nie czekaj! Nie szukaj! Zlecaj i miej pisanie z głowy :)

Gość bendek_P
Bardzo dobrą rzeczą jeśli szukasz kogoś do pisania jest Redaktor Online - www.redaktor-online.pl . Zdecydowanie polecam. Proste w obsłudze urządzenie internetowe, które łączy ludzi szukających pisarzy z pisarzami. Wystarczy dodać swoje ogłoszenie i później wybrać najlepszego redaktora. W razie jakby z tekstem były problemy to można zarządzać zwrotu kasy. Ale z kasą i tak nie ma tutaj problemu, bo jest płatność ratalna. Hej!