Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjej7j673j

Bankomat w Focus Park w Bydgoszczy to oszust i złodziej!

Polecane posty

Gość yjej7j673j

Bankomat w Focus Park (Bydgoszcz) (stoi koło Saturna) to złodziej i oszust. Ukradł mi 30zł prowizji za wypłatę 50zł. A wypłaciłam w nim pieniądze tylko dlatego, że miał nad sobą logo PKO, banku narodowego, bez żubra,a tam wypłaty mam za free. Sugerując się fałszywym logiem dałam się nabrać na tego jebanego złodzieja i skurwiałego oszusta. Ostrzegam wszystkim przed tym bankomatem!!!!!!!!!!

Gość krystyna z warzywniaka
hahha rozwalilas mnie dobra jestes dzieki za tego posta humor mi poprawilas bo mam dzisiaj dola..

Gość ixyyyyyyyyyyy
a czy po tym jak cie okradl to uciekl? :D

Gość fagahw
PKO Bank Narodowy:D a co to za bank?:D faktycznie śmieszny post:D

cynm sie rozni oko z tym bykiem bez byka?

no?

Wspomniany bankomat należy do firmy eService. Klienci PKO Banku Polskiego, korzystający z takich maszyn, nie powinni ponosić żadnych dodatkowych opłat. Dlatego proszę o złożenie reklamacji. Pozwoli nam to wyjaśnić sprawę. Bankomat zostanie dokładnie sprawdzony. Bardzo przepraszam za wszystkie niedogodności.

Gość chińska restauracja
PKO BP nie jest uprzejme rozpatrywać reklamacji... a czas mija :P

Gość Ryszard Tomczynski
Witam mam pytanie jak mogę odzyskać moje 1000 złotych .16 sierpnia 2013 roku podeszłem do tego bankomatu o którym mowa i wsadzilem moją kartę kredytową którą mam z Irlandii i chciałem wypłacić 1000 złotych po wpisaniu pinu i zaakceptowaniu przeliczenia z euro polską walutę wyszła karta i wyskoczył napis BŁĄD wiec wziełem kartę i poszłem do innego bankomatu wypłacić .Gdy wróciłem do Irlandii i przyszło rozliczenie miesięczne zobaczyłem że odliczono mi 240 euro ktore przrliczone zostało na te 1000 złotych !!!! Po prostu mnie okradziono jak mogę odzyskać te pieniadze ??!!!!!

Gość kradzieje i oszukisci
wyluzuj bankomat w Rio ostatnio wyplacil lasce ddrowskie marki jak wlozyla karte a odliczyl za reale :classic_cool: