Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeje je je

Co myślę o pOLKACH

Polecane posty

Gość jeje je je

-są nic nie warte -zarobiłem trochę szmalu (nie w pl :classic_cool: kupiłem dla szpanu insignie wysiadam z auta wszystkie spoglądają, wcześniej miałem powodzenie, teraz mam pożądanie -spędziłem te wakacje w hiszpani tam też pracowałem więc jest opalenizna -na euro szpanowałem ze znajomym hiszpanem a jako że mam dziadka portugalczyka, nie odstawalem wszystkie za nami kręciły - najbardziej tepe blond girl uważam że polki to nic nie warte kurw. lecące na kase i tych napalonych czarnuchow z hiszpani ;) żal mi was za żone biorę ruska/szwedkę

Gość kredka bambino
powodzenia

Gość hahahahahahahrr
to se bier wieśniaku

Gość jednoosobowy głos tłumu
insygnie dla szpanu? wszystkie sie ogladaja? to gdzie ty mieszkasz w lublinie?:O

Gość F16@
bo obracasz sie w takim srodowisku, gdzie blachary maja kisiel w majtkach jak zobacza faceta w lepszym samochodzie. A obracasz sie w takim srodowisku, bo do niego nalezysz i tam pasujesz :classic_cool: W czym pracuja i czym zajmuja sie twoi znajomi? a szczegolnie te znajome?

Gość jeje je je
Nie no wezmę polke ale musi być ładna i najlepiej ze wsi, pracowitość to podstawa

Gość jeje je je
No to kup insignie. W jakim towarzystwie? Na pewno nie tym z budowy :classic_cool: mam wójka, ma kilka sklepów, bardzo bogaty po nim mam owe spostrzeżenia, najchetniej każda by mu się wypiela, ale on porządny facet i ma żone na poziomie

Gość Blondas_Kraków
Tylko puste laski po zawodówkach jak kelnerki fryzjerki lecą na gości z czarnymi włosami te mądre,wykształcone wolą swojskich blondynów!

Gość jeje je je
Moje znajome? Wiekszoc w biurach ale dają tylka szefowi kilka w galerii, jedna na targowisku- ta jest spoko, kino, fabryczka i tp nic specjalnego, nie znam dzieci premiera

Gość jeje je je
Moje znajome? Wiekszoc w biurach ale dają tylka szefowi kilka w galerii, jedna na targowisku- ta jest spoko, kino, fabryczka i tp nic specjalnego, nie znam dzieci premiera

Gość jeje je je
Może ale nie szufladkuje ludzi na zawodówka/studia studiowałem rok (długo co i się trochę rozczarowałem. Głównie chodzi mi o poziom ludzi a jako że był to gdańsk.. :)

Gość Aniela_20
Kobiety,które patrzą na to jaki masz samochód,czy masz kase to nic nie warte kobiety,ale nie możesz oceniać wszystkich,bo nie wszystkie takie są.

Gość polscy faceci to
buraki ze sloma w gumofilcach, niewazne czy ze wsi czy z wielkiej W. stolicy, wole obcokrajowcow byle z cywilizowanego kraju EU i NIE z poludnia, facet Polak kojarzy mi sie z kotletem schabowym , piwem i bezdenna wiocha

Gość kolejny wieśniak
kolejny wątek na który krytykują nas-polki Nie pasuje spadaj na Ukraine i tam sobie szukaj żony i tam jeżdzij po wsi i siej popłoch