Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miskowe86

Zgodzilybyscie sie?

Polecane posty

Gość Miskowe86

Zgodziłybyście się aby wasz partner chodzil na taniec towarzyski i tanczyl z innymi kobietami? Czasem 20, czasem 30 a czasem 40 letnimi? Chodzi bez pary, bo ja w domu z dzieckiem i tanczy z wolnymi kobietami.

Gość mamanaba
Nie, nie zgodziłabym się

Gość kredka bambino
Niech zacznie ci pomagac, odciazy przy dziecku (czytalam twoj topik) a nie szlaja sie po jakichs tancach

Jeśli ja też chodziłabym na taniec, gdy on zajmuje się dzieckiem, to jak najbardziej.

Gość mamanaba
właśnie..mój to pmiętam że nawet wstawał w nocy ze mna i mi pomagał bo przecież nie karmił cyckiem:P ale pomagał mi się ogarnąć.

Gość Miskowe86
Ja chodzilam na taniec przed ciaza, najpierw sama, ale tanczylam z mlodym chlopaczkiem - 15 letnim. Pozniej chodzilismy razem. Teraz on zapisal sie sam... Fakt, dzis mialam kiepski dzien...

Gość żyrafa155
Jeśli i ja chodziłabym w tym czasie tez na tańce a on zajmowałby się dzieckiem to tak. Ale w jedną stronę to nie.

Gość mamanaba
Nie wiem..mi by było trochę przykro. W szczególności że masz maleńkie dziecko i na pewno przydała by się pomoc

Gość Miskowe86
Zaproponowal abym ja chodzila na zumbe. Ale mi nie chodzi o to, ze on bierze udzial w tych zajeciach, tylko, ze tanczy z kobietami. Zwlaszcza, ze ostatnio nam sie srednio uklada, w czym jest tez sporo mojej winy, ale nie tylko.

Gość Miskowe86
Poza tym robimy razem niewiele rzeczy - bo brak czasu, a ostatni raz kochalismy sie miesiac temu - bo brak sily (Jego), ale na tance sile znalazl. :(

Gość hyhy
Ja pamietam że to ja raczej siły nie miałam na igraszki w łóżku niz mój mąż;)dziwne...

Gość Miskowe86
Wczoraj o 22 poprosilam np o to aby umyl kubeczek i zakraplacz, ktorym mialam noca podac dziecku lek, bo ja sie klade spac, w odpowiedzi uslyszalam, ze on tez za chwilke idzie. Oczywiscie musialam umyc sama, a on nie spal jeszcze o 1. Niby takie glupoty, a strasznie mi przykro.. :( Dzis mam do bani humor. Nawet razem nie spimy - byly dwie noce, ze spalismy, ale dziecko jest noca bardzo absorbujace i partner pozniej byl niewyspany i narzekal, ze sie budzil. Moze tak brzydko wyglada to co pisze, bo ja tez bez winy nie jestem - ostatnio duzo sie czepiam, bo czuje sie zaniedbana, odtracona. Czuje sie jak kolezanka - nie spimy razem, nie kochamy sie, prawie sie nie calujemy - co najwyzej buziak (motywuje to tym, ze ma chore dziasla), nie spedzamy razem czasu, nie chodzimy nawet na rodzinne spacery, bo on weekendami naprawia laptopy. Juz chyba wiekszy kontakt maja lokatorzy w akademiku...

Gość zonaKraka
To chyba nie jest problem z wyjściem na tańce, bo gdyby w domu i w związku wszystko było ok to nie miałabyś nic przeciwko...

Gość Miskowe86
No chyba nie, są same problemy, a tance sa problemem dlatego, ze czuje sie niepewnie..