STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 WITAM. Mam do was pytanko w związku z tabletkami daylette. Dostałam je na 3 miesiące ponieważ miałam problemy z nieregularą miesiączką. Teraz kończę trzecie opakowanie i nie wiem czy powinnam zrobić przerwę czy kontynuować. Do ginka mam troszkę daleko więc chciałam tu czegoś się najpierw dowiedzieć . Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 5, 2012 A jakiego rodzaju problemy z miesiączką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 Odkad pamietam miałam nieregularną miesiączkę nawet po pare mięsięcy się spózniała więc gin dał mi te tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 5, 2012 A miałaś robione jakiekolwiek badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 Wydaje mi się że powinnam je brać jeszcze następne trzy miesiące ale akurat te tabletki bierze sie bez odstępów wie nie wiem co dalej. proszę więc o poradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 5, 2012 Pytam czy miałaś robione jakiekolwiek badania zanim zaczęłaś brać Daylette? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 Gin zbadał mnie powiedział że wszystko ok i przepisał tabletki, nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 5, 2012 Ale ręcznie i wziernikiem zbadał? Miałaś usg robione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 nie nie robiłam żadnych badań a dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 miałam usg dopochwowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 5, 2012 I obraz usg był w porządku? Według mnie powinnaś się zgłosić do ginekologa-endokrynologa, który zleci badania hormonalne. Całkiem możliwe, że będziesz brać tabletki aż do czasu kiedy będziesz chciała zajść w ciążę. Tabletki w tej chwili jedynie maskują problem, natomiast nie wiadomo co jest przyczyną tak poważnych zaburzeń miesiączkowania i to trzeba zbadać. Ja na Twoim miejscu dalej brałabym tabletki do czasu wizyty u gin-endo, który pokieruje Cię dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 Po usg powiedział że wszystko jest w porządku. rozmawiałam z nim tez o ciąży o która też bezskutecznie się starałam i stwierdził że lepiej będzię narazie załatwić problem nieregularnych miesiączek a potem pomyśleć o ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 5, 2012 Ale tabletki nie załatwiają problemu nieregularnych miesiączek. Tym bardziej polecam ginekologa-endokrynologa. Jeśli okaże się, że masz zaburzenia hormonalne (a prawdopodobnie masz) to pomoże Ci zajść w ciażę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Listopad 5, 2012 Pomyślę nad tym i dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscjgut Napisano Grudzień 22, 2013 po 3 opakowaniach daylette stracilam 1/3 wlosow, plus duza suchosc i lamliwosc. wiem ze reakcje moga byc rozne.. ja nie polecam. one szkodza!! ps. cera ladniejsza, ale tez w strone suchosci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach