Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spermoń ciekawski

PO i ich rodziny okradają Polskę

Polecane posty

Gość Spermoń ciekawski

Dziennik "Puls Biznesu" przygotował listę 428 działaczy PO lub członków ich rodzin, którzy zasiadają w zarządach i radach nadzorczych spółek z udziałem skarbu państwa. Według wyliczeń dziennikarzy przez niespełna pięć lat zarobili oni 200 mln złotych. Na liście "Pulsu Biznesu" znalazło się m.in. dwóch byłych ministrów (Aleksander Grad, Zbigniew Derdziuk), jedenastu wiceministrów (Zdzisław Gawlik, Marcin Idzik, Lilla Jaroń, Adam Leszkiewicz, Andrzej Panasiuk, Zbigniew Rapciak, Joanna Schmid, Radosław Stępień, Maciej T., Jacek Weksler, Krzysztof Żuk), czterech senatorów PO (Jan Michalski, Franciszek Adamczyk, Stanisław Bisztyga, Tadeusz Maćkała) oraz jedenastu posłów z tej partii. Jest wielu działaczy regionalnych oraz członkowie ich rodzin i bliscy znajomi. LISTA DZIAŁACZY PO ZASIADAJĄCYCH W ZARZĄDACH I RADACH NADZORCZYCH SPÓŁEK>> Gazeta przypomina, że premier Donald Tusk niejednokrotnie zapowiadał skończenie ze zwyczajem „politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwa. Po aferze z tzw. taśmami PSL obiecywał rozpoczęcie publicznej debaty nad projektem ustawy o nadzorze właścicielskim, która miałaby znacząco ograniczyć skalę upartyjnienia władz firm i agencji. Od tego czasu minęły już trzy miesiące i nic się w tej sprawie nie wydarzyło.

byłoby conajmniej dziwne gdyby obsadzali opozycjonistów... kto rządzi ten rozdaje karty. takie jest odwieczne prawo dżungli i najoczywistrza oczywistość.... jak świat długi i szeroki ‏ nie ma się czym podniecać, bo nic w tym dziwnego

Gość lolazkola
ale odkrywcze że szok :O

Gość hhhjjhjhhj
a za pisu to niby kogo obsadzali w radach?:o to niestety dotyczaca wszystkich polskich ugrupowan politycznych patologia

ja juz mam dość tego co wyczyniaja te pisiorki. oczerniają naszego kochanego Pana Premiera. chyba pojde 11 listopada lac te antyrzadowe i antyunijne hordy bandyckie . ta prawicowa cholote

Gość asfafsas
kto ci witki rozbuja, staruszku? :D

napij się zółek dziadku i przytul lico do jasia..:D ...i nigdzie nie idź, bo ci młodziaki zagrają na żebrach jakoby na cymbałach grali

czemu moderatorzy jeszcze nie usuwaja tego tematu gdzie personalnie z imienia i nazwiska sa wymienieni Ludzie , ktorych sie znieslawia i oczernia bez udowodnienia ich win?

Gość belzebub666
czesc, jestem edas mam 53 lata i wali mi spod pachy aha nosze czerwony berecik