Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzę w przeznaczenie.1

Wierzycie w przeznaczenie? przypadki? Przeczytajcie moją historię i oceńcie

Polecane posty

Na początku października zobaczyłam pewnego chłopaka. Chyba otworzyłam aż usta ze zdziwienia gdy go pierwszy raz ujrzałam. Pomyślałam wówczas " co to za piękny idealny chłopak?!". Bylismy w jednej grupie (ok20os). Wewnątrz tej grupy trzeba było podzielić się na mniejsze grupki. Ja bylam w tej dużej grupie z 2 dziewczynami które znałam, ten chłopak znał conajmniej 5 osób z czego 2 to jego dobrzy koledzy. Gdy przyszło do wyboru grupek ten chłopak okazało się,że jest bez grupki (!) (jego koledzy zostali we dwojke) wziełam go do mojej grupki (zrezygnowałam z tych 2 dziewczyn co znałam, miałam współpracowac z taką inną dz.) bylismy w 3 tera nagle wychodzi na jaw,że być może ta dziewczyna nie bedzie chodzic do tej grupy,byc moze zostane tylko ja i ten chlopak (?) co sadzicie??

Uważam, że przypisujesz znaczenie paranormalnego zwykłemu przypadkowi.

dobra a przypadek nr. 2 w roku 2010 rozstałam sie z chłopakiem, myslalam o nim ciągle, kochałm, płakałam, ale rzuciłam go i stało się... minal rok...ja plakalam nie wiedziałam czy on mnie pamieta? chciałam napisać list..dużo chciałam... nagle w czerwcu 2012 on do mnie sie odezwał....po ponad roku!!!!!!! aha co więcej wszyscy ale to wszyscy mówili: zapomnij on ma cie juz gdzies on sie juz nie odezwie !! a ja bylam pewna że nasze losy sie jeszcze splotą...byłam pewna chociaźż nic nas nie łączyło już... i nagle on napisał... byłam w szoku... bo to bylo moje marzenie w sylwestra 2010/11 ... żeby on do mnie sie odezwał kiedys jeszcze udało mi sie go przeprosić udało mi sie naprawić zło które wyrządziłam

Gość fjhjjjdeawqwqw
to nie przeznaczenie tylko twoje działanie by być ciągle przy nim :)

Gość Kubuś fatalista
przeznaczenie znajdzie drogę... ale czy ty w nią wyruszysz zależy od twojej DECYZJI