Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka z dylematem

Mąż chce wynająć pokój studiującej dziewczynie

Polecane posty

Gość kobitka z dylematem

mamy 3 pokoje plus łazienka z wc. Miała by płacić 350 zł za pokój Zgodzić się ?

Gość abdora
Znajoma, czy całkowicie obca Ci osoba? Ja osobiście nie chciałabym, aby przez moją chatę przewijała się obca dziewczyna, na bieliźnie już nie przeszłabym przez korytarz...

Gość ruda*antonina****
łazienka dla wszystkich? a jak z kuchnią? i czy mieszkacie w bloku, w domku parterowym czy piętrowym, po ile macie lat?

zazdrosc Ci mozg wylącza. pomyśl , ze ta Niewiasta nowa młoda zgrabna spowoduje , że Twój mąż będzie zamykał oczy by jej wizerunku Ty mu swoją otyłością nie psuła dzięki temu czasem bedziesz orgazmy mieć

Gość kobitka z dylematem
W bloku blisko uczelni.

Gość Chodzić na bieliźnie? Cóż to
znaczy? Pląsasz po rozrzuconej na podłodze bielixnie czy jak?:O Nie, macie zdecydowanie zbyt małe mieszkanie i tylko 1 łazienkę, dodatkowo połaczoną z wc

Gość sprytnie i bezczelnie
Absolutnie się nie zgadzaj. Co to znaczy chce cię wymienić na nowszy model? Pod twoim nosem i za twoja zgodą? Hahaha ma tupet facet. A powiedz mu, że chcesz studenta, a nie studentkę i zobacz jak zareaguje. Ale go poniosło, jak żabę dupą po błocie. Co, ma cię już dosyć? Monotonia mu się wkradła?

Gość kjkjk
a czemu nie studiującemu chłopakowi? :P

Gość opiopi
prywatnosc wymienicie za 350 zl mies?? nieee, chyba, ze naprawde jestescie ubodzy

Gość Hanna-manna
Ja bym nie chciała w wypadku, gdy jest jedna łazienka i kuchnia. Dom to moja sfera prywatna, w której mam się czuć swobodnie. Co innego, gdybyście mieli 2 łazienki chociaż. Nie wyraziłabym zgody, chyba że Wam bardzo potrzeba pieniędzy - to co innego. A dlaczego chce wynająć studentce, nie studentowi?

Gość benedyktynka
za 350 zł to powiedz mężowi ,że raz w miesiącu dupy dasz innemu i nie musisz sprzątać po innej zdzirze:D;)

Gość dfaaasf
350 zł to trochę mało, minimum 500. :classic_cool:

Gość kobitka z dylematem
Widziałam ją bardzo ładna skromna dziewczyna nie maluje się za mocno pochodzi ze wsi wygląda na spokojną.Kilka lat młodsza ode mnie i mojego męża.

Gość kobitka z dylematem
Ja siedziałam i oglądałam tv a mąż z nią po prostu przyszedł dzisiaj po południu i pokazał pokój ja nawet nie wiedziałam że chce wynająć pokój.

Gość Możżee
to jego kochanka i chce na legalu ja wprowadzic do waszego domu :D ha ha

Chcesz zdrady i rozwodu, to się zgodź, ale nic nie wynika z Twojej odpowiedzi. Widzialaś ją, młodsza, ładniejsza i co, nie świeci Ci się żadna czerwona lampka? Nie ostrzega? Zacznie ci się szarogęsić po chałupie. Ty do pracy, ona w majteczkach po domu, mężuś wroci "niechcący" wcześniej i się na nią natknie, potem ona na niego... Myśl kobitko, myśl

Gość uiglaaa
Takie cichodajki są najgorsze :) Tak z humorem :) Nie zgodziłabym się nigdy w życiu na taki układ. Faceci to wzrokowcy.Nawet jeśli cię bardzo kocha to na pewno będzie wodził wzrokiem za wychodzącą studentką w ręczniku z łazienki.

Gość kobitka z dylematem
No właśnie a jak w tej samej chwili ja i ona będziemy chciały się wykąpać ? Mąż chyba nie wziął tego pod uwagę.

Gość Muka-buka
To będzie niezręczne, uciążliwe i niebezpieczne. Co innego, gdybyście mieli drugie puste mieszkanie, albo o wiele większą przestrzeń. Ale tak brzmi dosyć kiepsko. Jeszcze ta jedna łazienka. Never ever

Gość autorko, lepiej nie
staniesz się pośmiewiskiem na jej roku jak tylko ona dostrzeże jak bardzo jesteś o nią zazdrosna :D

Gość ruda*antonina****
też uważam, że to poroniony pomysł. po pierwsze ona płaci, i tak samo może ze wszystkiego o każdej porze korzystać. po 2 będzie zapraszać znajomych, jak wiadomo studenci piją, będzie ci przychodziła o 3 w nocy, budząc was. wy jako młode małżeństwo pewnie się bzykacie, a jak będzie współlokator to już trzeba będzie uważać, być cicho. tak samo ona będzie miała nauke, potrzebować bedzie spokoju, a wam przyjdzie ochota na kłótnie, oj boże dziewczyno weź się ogarnij. jak się zgodzisz to wiedz, że jesteś głupia!

Gość ja wiem, że nigdy
"Ale go poniosło, jak żabę dupą po błocie." :D :D :D :D Oplułam monitor ze śmiechu :D :D :D :D Tego to nie znałam. :) Dobrze się pośmiać przed snem. :)

moze sie przyczynic do tego , ze malzenstwo z nudow nie rozpadnie sie, goscie przybyli zrobia impreze to i gospodarze sie zalapia bo jako wapniaki juz by nigdzie sie nie wybrali.

Gość ja tez kiedyś wynajmowałam
Wynajęłam pokój na początku studiów, niewiele płaciłam, ale zajmowałam się kilka godzin w tygodniu matką właściciela domu, również studenta. Jakoś tak wyszło, że on zostawił swoja panienkę i został moim absztyfikantem. Ja na pewno brzydsza, dziewczyna ze wsi - gdzie mi się było równać do córki szychy na szczeblu centralnym, ale wybrał mnie. I jesteśmy już 10 lat małżeństwem.

Cieszę się, że się kogoś rozweseliłam :D

Gość ja wyraże swoje zdanie
to prowo :D