Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nowwwweeeennnaaaaa

Znam sekret jak schudnąć, być piękną i żeby marzenia się ziściły!!!

Polecane posty

Gość Nowwwweeeennnaaaaa

Moj przypadek jest również przykładem że Nowenna Pompejska działa!!! Moje prośby zostały wysłuchane i to zanim skonczyłam Nowennę. Na początku modliłam się w intencji znalezienia pracy moich marzeń, a nie miałam żadnej. Znalazłam ją juz w pierwszym tygodniu modlitwy. Zaznaczam, że pracy szukałam prawie 2 lata!!. Może nie jest to praca jaką chciałam wykonywać ale jest, a w dzisjiejszych czasach nie jest łatwo o jakąkolwiek. Dodam, że nie miałam doświadczenia w tym zawodzie, a to że ją otrzymałam dowiedziałam się juz na rozmowie. Przypadek? Zaraz po tym zaczęlam odmawiac Nowennne w kolejnej intencji, żeby zdać prawo jazdy. Zdałam prawko po 28 dniach odmawiania nowenny. Jestem pewna, że jest to zasługa Matki Boskiej. Szykując sie do odmawiania Nowenny nie wątpiłam, że zostane wysłuchana. Dlatego nie należy podchodzić do tego przekonaniem że „i tak mi nic to nie pomożenaprawde trzeba wierzyć. Namawiam wszystkich bezrobotnych, żeby odmówili tą Nowennę. Polecaj nowennę pompejańską swoim znajomym!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować