Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc

Tak sie boje czy nie jestem w ciąży :(

Polecane posty

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc

I bede musiała zrobic test dzisiaj albo jutro ale sie boje wyniku :( Nie chce miec teraz dziecka i nie jestem na to gotowa...

Gość keep warm
no i co z tego? kogo to obchodzi?

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc
no masz racje tak zrobie choc sie boje :( brałam pigułki nieregularnie niestety przez jakiś czas( wiem glupia jestem) i wspolzyłam z facetem bez zabezpieczenia. Tylko to teraz nawet nie jest moj facet , kontakt sie nam urwał niedawno , on chyba mnie nie traktował poważanie... Studiuje , rodzice mnie utrzymuja , jestem kelnerka jak narazie... Ciaza to byłby dla mnie koniec świata poza tym sama sobie nie radze czesto ze soba , a co dopiero z dzieckiem ewentualnym. Nie mam zadnych objawow oprocz tego ,ze miesiac temu krawienie z odstawienia bylo bardzo skape ,a teraz w ogole sie nie pojawia i nawet mnie nie boli brzuch za bardzo :(

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli jestes w ciazy to najlepszym wyjsciem bedzie jej usuniecie, koles musi ci pomóc

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc
no wiem ,ze glupio sie zachowałam powinnam była pamietac o tabletkach przede wszystkim .. No nic niedlugo sie wszystko okaze. teraz mnie delokatnie moze pobolewa brzuch mam nadzieje ,ze krwawienie z odstawienia mi sie spozni ,albo ,że to dlatego ,ze nie brałam regularnie mi sie spoznia

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc
teraz 5 dzien odstawienia ... zwykle krawienie było w 3 albo 4. Brzuch mnie pobolewa bardzo delikatnie

Więc nic Ci się nie spóźnia, bo krwawienie ma się pojawić w trakcie 7-dniowej przerwy. Nie ma nic dziwnego w tym, że jeszcze się nie pojawiło. Jeśli nie pojawi się w dniu, w którym powinnaś rozpocząć kolejne opakowanie to zrób test. Jeśli będzie negatywny normalnie rozpoczynasz kolejne opakowanie.

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc
dzieki ;) ale juz pewnie dzisiaj zrobie test bo za duzo nerwow mnie to kosztuje ...

Gość Maaaambaaaa
Ja też mam pytanie. w czerwcu odstawiłam tabletki anty. dostałam krwawienie z odstawienia i okresy były zawsze co 28. 29 dni. ostatni 3 października. z mężem uprawiamy sex w prezerwatywie.. wczoraj robiłam test wyszedł negatywny. jak myslicie co jest grane. Do ginekologa dopiero w poniedziałek

Gość Maaaambaaaa
No tak, ale już były regularne, to co nagle teraz sie stało?

Gość Maaaambaaaa
Myślisz że długo może potrwać brak krwawienia ?

Gość Maaaambaaaa
samo krwawienie raczej nie wystapi?

Gość Maaaambaaaa
Ale skoro test wyszedł negatywny, to pewnie nie jest ciąża?

Pewnie nie. Jeśli regularnie uprawiasz seks bez zabepieczenia to test mógł być wykonany zbyt wcześnie, żeby wykazać ewentualną ciążę.

Gość Maaaambaaaa
zabezpieczamy się. Zobaczymy w poniedziałek u ginekologa.

Gość farfocel namiętności
Niestety ja się dołączam do zestresowanych. Obawiam się ciąży, ale jak test wykaże dwie kreski, ja już mam plan działania, bez załamywania się i paniki. Usunąć 🖐️

Gość ncdjskcnkdcnwkcewc
Jest :) brzuch mnie zaczął bardziej boleć i pojawiło sie troche krwi tak sie ciesze :) Już nigdy nie bede taka nierozsądna obiecuje to sobie , zawsze bede brała regularnie pigułki

Gość Maaaambaaaa
u mnie nic nie wskazuje abym miala dostac okres