Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzasNaZmiany19

Hej, szukam dziewczyn, które tak jak ja chcą zrzucić parę kilo.

Polecane posty

Hej, szukam dziewczyn, które tak jak ja chcą zrzucić parę kilo. Mam 19 lat, ważę 65 kg przy wzroście 160 cm... Postanowiłam popracować nad swoim ciałem. Póki co zaczęłam od kontroli tego, co jem. Nie jest ona jakaś skrupulatna, ale zmniejszyłam posiłki i je uregulowałam w czasie. Staram się jeść 5 razy dziennie. Do tego chciałabym dołączyć ćwiczenia, dziś idę do piwnicy wypróbować rowerek :D Jakieś 10 miesięcy temu też "brałam się za siebie" - fakt, efekty były, ale wakacje spędzone przed komputerem swoje zrobiły... W każdym razie odpadają ćwiczenia nadwyrężające nogę, ponieważ ostatnim razem ćwiczyłam zbyt intensywnie na steperze i nabawiłam się pewnych problemów. A mianowicie każdy lepszy wysiłek związany właśnie z nogą skutkuje tym, że na drugi dzień muszę być na przeciwbólowych lekach ;) Jednak myślę, że rowerek będzie ok. Okaże się. Mam zamiar też robić brzuszki. Chciałabym posłuchać Waszych rad. Jakiś fajnych trików, wspomagających odchudzanie. Dodam, że piję dużo wody i zielonej herbaty. Czekam na odpowiedzi! :)

Moim zdaniem sama czerwona herbata nic nam nie da....jednak trzeba troszkę wysiłku. Oczywiście wspomaga odchudzanie,oczyszcza zmniejsza może apetyt na słodkie ale nie odchudza. Zresztą próbowałam w swoim życiu różnych diet,ale najlepsza jest MŻ. i wyeliminowanie ciężkostrawnego jedzenia:-D i troszkę ruchu...to wcale nie musi być katowanie się na siłowni,często wystarczają regularne spacery :-)

Gość gość
ja własnie nie dawno zaczęłam odchudzanie. Nie stosuję żadnych, specjalnych diet, tylko tak sama sobie ustalam co mogę jeść. I tak jem 3 posiłki dziennie, zawsze o tej samej porze, ostatni o 18 i każdy popijamy czerwoną herbatą. Oczywiście zero słodyczy, cukru i innych takich. A dodatkowo kupiłam sobie jeszcze tabletki odchudzające. No i oczywiście dużo ruchu.

Gość MadziaBlondi
Ja się chętnie dołącze :) Jestem na nieustannej diecie. Mam 170cm i waże 74 kg :/ chciałabym zrzucić tak z 4, utrzymać to i potem jeszcze kilka. Ogólnie nie jem chleba, słodyczy, nie słodze herbaty i codziennie robię 100brzuszków (oczywiście nie za jednym razem),dodam jeszcze że łykam linea ale raczej na mnie nie działa :(