Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

jak zdobyć tę pracę ?

Polecane posty

jest to praca w austrii, dla polskiej firmy, spełniam wszystkie warunki oprócz tego, ze tam nie mieszkam, przeprowadzić się mogę w każdej chwili, ale oni piszą " Tylko kandydaci mieszkający na terenie Austrii", mam prawo jazdy, umiem bardzo dobrze niemiecki, znam tę branżę, mam nawet znajoma u której mogłabym się na początku zatrzymać, ale wysyłając aplikację mieszkam w Polsce, jak sprawić, by mimo to zwrócono na mnie uwagę, a nie odrzucili patrząc na adres

Gość wegt
Podaj adres tej znajomej i ściemniaj, że tam mieszkasz.

ty byś tak zrobiła? ale ja nigdy w Austrii nie byłam. Zawsze w Niemczech, wiele razy i na dłużej też

Gość toby
Po prostu im napisz, ze obecnie mieszkasz w Polsce, ale w razie dostania tej pracy jesteś w stanie w każdym momencie przeprowadzić się do Austrii, że masz tam namierzone mieszkanie itd.

ale to napisze dopiero w liscie motywacyjnym, ale boję sie że jak spojrzą na CV to od razu odrzucą

Gość toby
Raczej czyta się zawsze i to i to. No zawsze możesz ściemnić. Wpisać inny adres. Ale nie wiem czy to najlepszy pomysł.

Gość oin
to nie pisz adresu w cv

Gość NIE PISZ ADRESU W CV
tylko wszystko wyjaśnij w liście motywacyjnym. Powinni docenić kogoś tak zdeterminowanego

no tak zrobię, kurde postawię wszystko na 1 kartę , bo teraz wyjazdu nie planowałam, ale oferta godna uwagi, choć dla mnie to skok na głęboką wodę chciałam dołączyć referencje, mam tylko 1, i kurcze nie mogę znależć numeru do niemi u której pracowałam, ale pobawię się w detektywa i znajdę:)