Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pohybel skur...

Wciąż nie mogę w to uwierzyć... :(

Polecane posty

Gość na pohybel skur...

Od przeszło tygodnia jestem w szoku. Od kilku miesięcy spotykałam się z przystojnym, fajnym facetem (wydawało się, ze jest fajny). Adorował, zabiegał, zabierał mnie do restauracji itd.zaczęło mi naprawdę zależeć. Było sympatycznie, ale tak co jakiś brakowało mu czasu na spotkania, bo praca, bo obowiązki (jest wolny, ale ma dziecko), bo coś tam, ale wierzyłam mu naiwnie i nawet szkoda mi go było, ze ma tak nieszczególnie łatwo w życiu. Aż tu nagle..okazało się, ze ten brak czasu to nic innego jak spotykanie się z INNYMI w tym samym czasie!! Bo jak wyszło na jaw on spotykał się z 3-4 dziewczynami jednocześnie!!! (może jest więcej) Wciąż nie mogę uwierzyć jak można być takim skur....em?! :( Jak można tak kłamać prosto w nos i grać na uczuciach?? Ja pierdzielę, no brak słów. Mnie na szczęście udało się zdobyć te informacje, reszta lasek nic o sobie nie wie...i co najlepsze...wszystkie go kochają, a on to wykorzystuje :( w szoku jestem jak tak można...i po co? Szok!!! :( Jak mu powiedziałam, że wiem co robi i co o tym myślę to przestał się odzywać...tylko wciąż zadaję sobie pytanie...po co to było? Po co te kłamstwa? W swej naiwności nie wiedziałam, ze tacy skurw..le chodzą po świecie :(

Gość blending in
Oj kotku, to mało wiesz o życiu jeszcze....

Bo tacy są "przystojni" faceci, a kobiety naiwnie im wierzą że są wierni. Wiernym może być tylko facet nie mający powodzenia, bo taki się 10 razy zastanowi zanim narazi się żonie/dziewczynie ewentualną zdradą ... Jak komuś coś za łatwo przychodzi to nie potrafi tego docenić.

Zależy na jakiej stopie się spotykaliście- jeśli tylko po to, żeby było "sympatycznie" , bez jakichś większych deklaracji to miał prawo widywać się z innymi.. Co innego jeśli mydli oczy jakimiś farmazonami. Pozostaje się otrząsnąć i pomachać mu środkowym palcem.

Gość na pohybel skur...
Nie jestem nastolatką i wydawało mi sie, że znam trochę życie..może za szybko się angażuję i za bardzo ufam... No w głowie mi się nie może to pomieścić, że mozna tak prosto w oczy kłamać!! I to w dodatku kilka kobiet naraz!! Przecież to chyba sumienia trzeba nie mieć, no ja pierdzielę :(

Związek zaczyna się od seksu. A podchody nie zobowiązują do niczego. Podchodzić można różną zwierzynę. ­

"A podchody nie zobowiązują do niczego." ­ a od kiedy seks oznacza związek???

Gość na pohybel skur...
Między nami był seks, więc to nie były tylko podchody. Do tych innych też jak się okazało to nie byly tylko podchody...On po prostu spotykał się i sypiał z kilkoma jednocześnie!! :(

Gość GrinBlu
Współczuję! Skurwiel jeden!

Seks może być bez związku, ale związek, zaczyna się od seksu. Wcześniej to takie tam niezobowiązujące podchody. :> ­

"On po prostu spotykał się i sypiał z kilkoma jednocześnie!!" ­ no skoro jego główne zalety to PRZYSTOJNY i FAJNY, to czemu się dziwisz? a mogłaś sobie wziąć brzydkiego i uczciwego.

"Wcześniej to takie tam niezobowiązujące podchody." ­ no ja ci dam! ­ nadstaw mi tu zaraz dupę, będzie 50 batów :classic_cool:

Gość LUT R
było go SŁUCHAĆ panienko... sam by ci o tym powiedział ewentualnie zadał o jedno pytanie za duzo

Gość na pohybel skur...
Przystojny i fajny to nie jego główne zalety...co poemat miałam napisać na jego cześć? Umiał (tzn.nadal umie, bo z tamtymi nadal się spotyka przecież) fantastycznie udawać widocznie - czułość, zazdrość, opiekunczość...i kobiety lecą...w tym i ja dałam się nabrać jak widać, ale w dalszym ciągu nie potrafię zrozumieć jak tak można wykorzystywać czyjąś naiwność? :( brak sumienia, serca? Nie wiem o co tu chodzi... Teraz jak ja 'wypadłam' z obiegu to pewnie już szuka następnej 'ofiary' naiwnej na moje miejsce....no SZOOOK

Gość ehh my kobiety...
miałam podobną sytuację... Spotykałam się z facetem, niby fajnie było a pewnego razu na gg miał opis "kocham Cię... (imię)" kiedy GO zapytałam o to, powiedział, ze ktoś mu się włamał na gadu :O uwierzyłam. I jeszcze wiele było takich sytuacji, ale nie mogę pisać, bo może by ktoś go skojarzył. Kiedy zakończyłąm naszą znajomość, po jakimś czasie zmienił status na fejsie na w związku... Z dziewczyną o takim imieniu jak w tym opisie... :O Też nie mogłam uwierzyć... A to facet po przejściach, też ma dziecko... Wobec tego gdzie są prawdziwi normalni faceci?

Gość na pohybel skur...
Ten..nie miał żadnych opisów na gg, które mogłyby coś sugerować,fantastycznie się kamuflował (tak sobie myślę czasem, że mu się to nie pomieszało, że się nie gubił w tych kłamstwach)...tak czy siak, widocznie nikogo nie kocha tak naprawdę i nie ma uczuć wyższych, bo inaczej nie umiem tego zachowania zinterpretować... :( że też taki typ łazi jeszcze po ziemi..

Gość na pohybel skur...
...i tak patrzyć komuś prosto w oczy i walic farmazony i misiu i kotku i buzi buzi, a później następnej to samo i nastepnej to samo i następnej..w tym samym czasie...no ja bym się ku...a pogubiła, no nawet by mi sie nie chciało...ja pier.....le

Gość GrinBlu
Kurwa, ale trep! Z kilkoma na raz. Nie rozumiem takich typków. Nie ogarniam.

Gość na pohybel skur...
Ja właśnie też nie ogarniam i cały czas próbuję to zrozumieć :( jak tak można..

Gość GrinBlu
Jak się poznaliście?

Gość na pohybel skur...
w knajpie, na imprezie jakiejś...Zaczął się przystawiać, adorować, prosić o spotkanie. No i dałam sie namówić...spotkanie, później następne, następne i tak poszło...f**k :(

Gość GrinBlu
A może się jeszcze okaże, że on żonaty jest?? Poznałaś go na żywo i nie było sygnałów, że coś nie halo. Ale patafian! Ciekawe, czy mu się nie myliły wasze imiona. Pewnie notował żeby nie wpaść. A jak wpadł?

Gość jdkjawkj
sygnały były tylko je lekceważyła , zawsze są bo nie ma kamuflażu doskonałego , tylko jak ktoś kieruje sięwłąsnymi chcęciami a nie zwraca uwagi na rzeczywistoc to sam sięprosi o oszustwo

Gość zajebiozaDream
niech zgadnę... przez Neta??? tak mi przyszło na mysl, bo znałam jednego takiego. Facet w okolicach 50 tki a głupi pod tym względem jak nastolatek. Moja znajoma z nim kręciła, ale krótko, bo szybko na nim się poznała. Jakimś cudem włąmała mu się na konta pocztowe, bo tłumok miał jedno hasło do wszystkich poczt, nawet do firmowej. Jak toto funkcjonowało w biznesie to nie wiem. Cały czas siedzi na portalach erotycznych i szuka okazji. Na czacie całymi dniami. Kiedy chodził z moja znajomą to chodził też z innymi babami i pisywał z nimi co ona zobaczyła już na tych kontach pocztowych. Na czacie udaje Jezusa Chrystusa, pisze o chęci poznania kobiety normalnej, wiernej i uczciwej i mówi ze sam daje to czego wymaga. Dla niego wierna i uczciwa to znaczy taka która daje bez szemrania na żądanie i nie ma pretensji o inne lewizny. Mojej znajomej oczy otwarły się na czwartej randce, gdy powiedział, że ona ma byc wierna a jemu wolno sie spotykac z kim chce. Ona była w szoku bo nie wyobrażałą sobie że jeszcze tu i teraz jest ktos taki głupi. Potem wymysliła, ze on jest sexolholikiem i stąd te akcje. Moz ei to prawda. Ale on nie jest przystojny ani tez specjalnie bogaty, w dodatku bardzo oszczędny. Tak więc, czatuje, a jak ktos wyraża chęc to umawia się gdzieś w polu przy lesie na spacery w plenerze. Juz wszysyc znają tego pomyleńca, bardzo cieżko mu znaleźć kolejną ofiarę, zwłąszcza że swoich fotek nie pkazuje z wiadomych względów. A tutaj latka lecą, baby stałej nie ma i stąd ten ból. Miał chyba ze 4 żony ale one spieprzały od niego po krótkim czasie. Niby ma kochnkę u siebie w miasteczku ale chyba tylko ona jest do pukania. Tak wiec jest więcej taki debili na świecie i co lepsze oni uważają że nie robia nic niewłaściwego. Po prostu lubią sex i go szukaja w hurtowych ilościach. Oczywiście jakby kobieta tak sie zachowywała to będzie k... zdzirą szmatą. wiadomo. A mężczyzna to jest co najwyżej chory na sexoholizm, hehe

Gość jdkjawkj
a tak na marginesie , kto leci jeszcze na kotki i misie ???? :o

Gość INTRYGUJĄCE.
zajebiozaDream -- możesz cos wiecej o nim napisac?

Gość na pohybel skur...
żony nie ma, tego jestem pewna, a sygnały faktycznie były tylko zbyt późno je zauważyłam. Jak pisałam na początku - naiwnie mu wierzyłam. Naprawdę potrafił udawać, że mu na mnie zależy. Na kotki i misie nie leciałam, a to że tak do mnie mówił to teraz już wiem czemu - żeby mu się własnie imiona nie pomyliły :( widocznie do wszystkich się tak zwracał i zwraca.

Gość alfajed
lepiej sie przebadaj na choroby weneryczne :o

Gość zajebiozaDream
INTRYGUJĄCE. - o nim można napisać książkę, takie miał odjeby, Jednym z nich jest zamiłowanie do swingu, namawiał znajomą, żeby mnie namówiła na trójkącik. Z tą kochanką to jeździł po całym terenie i bzykali się grupowo i w różnych konfiguracjach. Jak umawiał się na takie spotkania, to pisał ;"mozecie znią robić co wam sie podoba"