Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aliceja

Do mam które urodziły dzieci powyżej 60cm!

Polecane posty

Gość Aliceja

Czy też zauważyłyście problem z nietrzymaniem moczu podczas kichania, silnego kaszlu, skakania np. na trampolinie itp.?

Gość Aliceja
up

Gość na trampolinie zauważyłam
.

Gość Szpindlerowy mlyn
nie, mimo, ze cora miala 61cm, i wazyla 4300

Gość Aliceja
Szczęściary! Na trampolinie mogłabym oddać cały mocz gdybym poskakała trochę Zupełnie mięśnie odmawiają posłuszeństwa Używam ich a to i tak leci.

Gość Aliceja
Normalnie na codzień nie ma żadnego problemu -problem pojawia się nagle i zbyt rzadko żebym zawsze miała na sobie wkładki higieniczne. Pewnie z wiekiem będzie coraz gorzej aż nie zaczne w pampersach chodzić.

Gość Aliceja
Muszę zwiększyć w diecie kwas ursolowy może on mnie trochę pratuje co?

Gość a czy to się tyczy
tylko mam które urodziły duże dzieci? ja urodziłam dziecko 56-cio cm iteż tak mam. dokładnie jak piszesz, a na trampolinie podskocze trzy razy i musze szybko gonić do toalety. co jest tego przyczyną? czy da sie z tym coś zrobić?

Gość Aliceja
no właśnie Kwas ursolowy jest na mięśnie. Jak się ma coś niedorobionego to nic za bardzo nie pomoże no chyba że jakoś to się da podrasować -takie moje zdanie. Czego sie nie ma w genach to se można ćwiczyć i to niewiele zmieni-tak mi się zdaje Ja niby je ćwicze jak sobie przypomnę ale mam takie uczucie że one niedorobione jakieś są.

Jak ci się tak wydaje to kup pampersy albo szykuj się na operację za lat 15. Po porodzie przez ponad rok bałam się kichnąć bo popuszczałam. Czasami było tak, że schylić się nie mogłam po coś poleciało. 3 miesiace uczciwie ćwiczyłam bez ŻADNYCH farmaceutyków i od tamtego czasu ani razu nic się nie wydostało, takze te geny wiesz gdzie sobie możesz wsadzić?