Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaryna123

czy zamiast masła mogę użyć margarynę?

Polecane posty

Gość margaryna123

Czy to wpłynie na smak/jakość ciasta?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najczęściej daję
margarynę, ale jeśli robię ciasteczka maślane to musi byc masło. To zalezy jakie ciasto robisz, bo masło ma trochę inny smak, jest lepsze niż margaryna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zrezygnowałam z margaryn do
ciast, ohydne się robią w smaku po upieczeniu. tylko masło

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szoque!
oczywiscie, ze bedzie mialo DUZO GORSZY smak, jesli uzyjesz margaryny! tego swinstwa w ogole nie powinno sie kupowac, a co dopiero jesc :D margaryna to przezytek z czasow, kiedy myslano, ze maslo jest mniej zdrowe od plastiku :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość roladinia
margaryna to utwardzone oleje najgorsza rzecz dla naszego organizmu !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
margaryna wychodzi ciut taniej... ale mimo wszystko zdrowiej i lepiej użyć masła. niektóre ciasta smakują zupełnie inaczej z masłem niż z margaryną, trzeba samemu ocenić, która wersja lepsza.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×