Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adnil

Perwersja jesteś? Mam pytanie dotyczące tab. anty.

Polecane posty

Gość adnil

Od 14 dni biorę tabletki i od 14 dni mam 'okres' tzn. plamię, zaczyna mnie to już doprowadzać do szału, wczoraj w jakimś temacie(już go zgubiłam) przeczytałam, że można coś na te krwawienia brać ( to był chyba lek na hemoroidy, naczynka i żylaki czy coś takiego) zastanawiam się czy jest to bezpieczne i czy coś polecisz :)

Gość Ja nie Perwersja
ale odpowiedź na to pytanie znalazłabyś, gdybyś przeczytała ulotkę. To NORMALNE, możesz plamić nawet do 3 miesięcy. Jeśli będziesz plamiła dłużej to znaczy, ze tabletki są dla Ciebie za słabe i nie trzymają Ci cyklu więc będziesz musiała zmienić na te z większą dawką hormonów (tzn. ginekolog Ci zmieni).

Gość adnil
Czytałam ulotkę i wiem, że plamienia są normalne wiec to mogłaś sobie darować, chciałam tylko spytać czy można je zatrzymać tymi tabletkami.

Gość Ja nie Perwersja
Ingerowanie w krwawienie śródcykliczne tabletkami na hemoroidy? Sama sobie odpowiedz.

Gość adnil
Te tabletki nie były tylko na hemoroidy, zgubiłam ten temat ale jak czytałam opis leku to było tam też o krwawieniach śródcyklicznych przy antykoncepcji hormonalnej.Nie wiem czy temat temat został usunięty przez podanie nazwy leku czy go po prostu nie mogę znaleźć :O

Gość adnil
up

Tabletki o które pytasz to CYCLO -3 FORT.Faktycznie, stosowane są one przy niewydolności naczyń żylnych, jak i przy plamieniach związanych z antykoncepcją hormonalną.

Gość adnil
jest to bezpieczne? mogę zacząć je brać bez konsultacji z ginekologiem?

Gość adnil
Albo nieważne, nie będę kombinować może przy drugim opakowaniu już przestanę plamić...