Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tewtewtetwewte

huggies-przecieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tewtewtetwewte

uwaga nie dajcie nabrac sie wydalam 30zl na darmo:(

Gość basia z krainy kluczy
To zaraz po dadach najgorsze pieluszki. Tylko oryginalne pampersy zapewniają dziecku spokój i suchą pupę. Po dadach córka miała czerwony tyłek (uczulenie), po huggisach wiecznie mokry, podrażniony, mokre body bo pieluszki przeciekały :o

Gość hyhy
Ja na dadę nie narzekam, a huggis faktycznie nam przeciekał

Gość huggiesowa
używam ich 1,5 roku jestem bardzo zadowolona :)))) To aktualne użytkowanie. Natomiast przy pierwszym dziecku ( to było 7 lat temu :P) też używałam huggiesów i byłam duzo bardziej zadowolona niż z pampersów

Gość tewtewtetwewte
dady nei przeciekaja ale szybciej są pelne, no doslownie wyrzucilam 50sztuk:( ale co to za "tanio" gdy przecieka i pranie robie

Gość No to może...
tak potwierdzam, ja się po miesiącu zorientowałam, że to nie moja wina że pieluchy nie umiem założyć tylko te huggisy są beznadziejne.

Gość tak tak prawda
Ja tez je wywalilam

Gość Jula;
Ja jak dziecko było małe to używałam tylko pampers(bardzo dobre) bo na inne miał uczulenie. Później jak był starszy przerzuciłam się na dada,długo ich nie poużywał bo wyszedł z pampków:)

Gość tez przyszla
Używałam tych dla noworodków (newborn) i po paczce wyrzuciłam bo przeciekały strasznie. Nie wiem tez czemu ktoś się dadami zachwyca, słabiutko chłoną ciągle są wilgotne;/ Tylko pampersy, szkoda że premium care takie drogie bo tylko ich bym używała. Cala noc a pieluszka suchutka choć ciężka.

Gość gość
huggies... beznadzieja. uzylem 9 sztuk, 8 -slownie osiem przecieklo przy pierwszym siku malca. Co do dady - bardzo dobre pieluchy. Nieco mniej pojemne od pampersow ale tez prawie dwa razy tansze. Wiekszosc pampersow ma straszny zapach gdy zbierze sie mocz, to chyba przez ten barwnik,.

Gość gość
tak przeciekaja, szkoda d**y zawracac

Gość gość
a ja uwielbiam te pieluchy, pampersy są dla mnie beznadziejne:P

Gość gość
" huggies... beznadzieja. uzylem 9 sztuk, 8 -slownie osiem przecieklo przy pierwszym siku malca. Co do dady - bardzo dobre pieluchy. Nieco mniej pojemne od pampersow ale tez prawie dwa razy tansze. Wiekszosc pampersow ma straszny zapach gdy zbierze sie mocz, to chyba przez ten barwnik,." Nie zauwazylam by dady byly 2 razy tansze od pampersow. Kupujac pamoersy na promocji placi sie tyle samo co za dady bez promocji. A promocje na dady sa bardzo rzadko a na pampki b.czesto. kupuje tylko pampersy w prpmocji i ew.robie zapasy. Na dadach sie zawiodlam bardzo. Na huggiasach porownywalnie. Co do zapachu pampersow-mnie tez drazn. Jednak z chlonnoscia wygrywaja i przy nich zostaje.