Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marion_Silver

Czy lubisz pomagać? Komu pomogłeś dzisiaj?

Polecane posty

Gość Si- koreczki
nie zapomnij o słonince ;)

Gość pewna panienka3333
dzisiaj bezplatnie pomoglam staruszce w sklepie spakowac swoje zakupy ktorych miala sporo a chodzila o lasce:) w zamian dostałam jedna bulke kajzerke za 29gr:):) to bylo slodkie gdy mi ją dawała:)

Gość krokusek12
każdy pomagac lubi! i pomagać powinniśmy sobie nawzajem...często jednak okazuje się lepiej pomóc osobie nieznanej a nie bliskiej, która może pomocy od nas oczekiwać

Gość firdussia
ja nie lubie pomagac nikomu poza rodzina - nie jestem altruistka

Karmnik też wywiesiłam, ale ogólnie nie lubię pomagać. A już ludziom absolutnie, kiedyś dosyć często pomagałam, ale teraz już wiem że nie warto

Gość posobotnia przypadłość musku
dziś nikomu, gdyż aktualnie sama potrzebuję pomocy 😭

Gość aseses gatysis
pomogłem dzis bezdomnemu i zrobiłem mu loda z połykiem

ases to tylko pogratulować tej laski. jutro mam wypłatę, więć końcówkę z konta przekażę na jakąś organizację, zawsze tak robię, raz 9 zł, raz 2zł, ważne, ze coś:)

ases to tylko pogratulować tej laski. jutro mam wypłatę, więć końcówkę z konta przekażę na jakąś organizację, zawsze tak robię, raz 9 zł, raz 2zł, ważne, ze coś:)

Gość ja nie ukrywam, ze
pamietajcie tylko, ze ten kto ma dobre serce musi miec twarda du** niestety w dzisiejszych czasach ludzie bardzo szybko zapominaja o tym, ze ktos im pomogl ale w sumie mowa tutaj o ludziach mlodych , ktorzy sa zapatrzeni tylko w siebie Nie wiem co sie dzieje z ludzmi ze tacy sa...zreszta nie tlyko mlodzi. To przez tv, internet itp....kiedys bylo inaczej.

na tym polega pomaganie, że robi się to bezinteresownie i nie wymaga się w związku z tym jakiś szczególnych względów, ja jak daję na fundację spełnionych marzeń kasę, to nie oczekuję listów gratulacyjnych w tej sprawie:)

Tutaj też napiszę, jak jest okazja:) Zbiórka będzie na fundację spełnionych marzeń w Olsztynie, także, kto z okolic, niech sięga po kiermanę:))))

Gość Kratkostajny
pomogłem sobie - wysrałem się.

Gość pallalamaaa
NIe wiem czy to pomoc, ale przenocowalam wczoraj dwie kolezanki po koncercie :) W sumie to jeszcze dzisiaj, bo rano je widzialam :)

Gość vawvowvove
Dziś dopiero wstalam, więc jeszcze nikomu :P Ale wczoraj na dworcu babka bezdomna poprosiła mnie o kupienie czegoś do jedzenia, jako że nie chciala pieniedzy tylko jedzenie kupiłam jej kanapkę na ciepło:)

Gość samotnasamotnica
pamietajcie tylko, ze ten kto ma dobre serce musi miec twarda du** niestety w dzisiejszych czasach ludzie bardzo szybko zapominaja o tym, to prawda, ale ja pomagam nie licząc na nic i też nic nie dostaję. Od lat pomagam ludziom i bliskim a w moje urodziny nawet nikt nie złoży mi życzeń, taka jest prawda, tacy sa ludzie. Juz mi nawet nie jets przykro , było z 10 lat temu, teraz już się przyzwyczaiłam i pomagam innym dla siebie, bo lubię. Nie ma co liczyć na wdzięcznośc, bo też i nie o to pzreciez chodzi w pomaganiu.

Gość dziewczyna Mikołaja :)
dziś rano pomogłam wejść starszej pani po schodach do sklepu ,bo były strasznie śliskie ,ona chciała uklęklnąć i na kolanach tam włazić bo inaczej by nie dała rady :(

Gość samotnasamotnica
ja w zeszłym tygodniu zrobiłam zakupy za 1660zł i podzieliłam to na 3 paczki dla 3 rodzin, którym zawsze anonimowo pomagam

Gość samotnasamotnica
rodzinie pożyczyłam 2000zł na miesiąc... dziś mija pół roku nie ma kasy, rodzina zapadła sie pod ziemię, jak ja potzrebowałam pomocy (drobnej przysługi, ale musiałam mieć drugą osobę, bo sama nie dałabym rady) to nie odbierali telefonów itp. smutne to jest czasem

Gość matka teresa od kotów
wspieram dwoje młodych ludzi którzy choruja na depresje ,a rodzina ich olewa , dzisiaj popakowałam ciuchy po synu i w czw zaniose do mopsu , a namacalnie to dzis nakarmiłam bezdomne kociaki jak byłam na porannym spacerze z psem :)

Gość ayris
Ja mam zamiar dzisiaj wpłacić pieniądze na budowę Cerkwi Staroprawosławnej na https://wspieram.to/cerkiew Widziałam, że już wielu ludzi pomogło więc postanowiłam też się dołączyć. Może też wpłacicie parę groszy? Fajnie będzie pojechać za jakiś czas na Podlasie i zobaczyć cerkiew której budowę wsparło się finansowo:)