Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marion_Silver

Mój mały sąsiad ma raka:(

Polecane posty

Syn sąsiadów ma raka kości:( Ma dopiero 7 lat! Na prawdę dzici nie powinny chorować śmiertelnie to niesprawiedliwe!:) Nic nie zawiniły. Nie wiem, nawet jak rozmawiać teraz z sąsiadami, głupio mi teraz jakoś, nie wiem, a do tej pory zawsze rozmawialiśmy jak na siebie wpadliśmy, a to na herbatę przychodziłam, teraz jakbym posżła to bym nawet nie wiedziała o czym rozmawiać

Gość ten po praniumzgu
a usmiech to z czego?

pamiętam jak 12lat temu sama leżałam na oddziale hematologii, nad nami była porodówka. i pewnego dnia, prosto z porodówki do nas na dół przywieźli noworodka. masakra, niby na oddziale same dzieci i co chwila jakaś śmierć ale ten noworodek wsztrząsnął wszystkimi...

Gość szu-fladka
rozmawiaj jak zawsze przecież oni własnie teraz najbardziej potrzebuja wsparcia

To niech go ratują dietą gersona itd niech odstawią cukier, bo na tym rak się rozrasata. Aaa tam szkoda hgadać, przcież wiadomo, że pójdą z dzieckiem do tych zabójców i zabije go chemia :( Szkoda że takie zaciemnienie panuje wśród ludzi.

Gość jhkgsdbfkcdshgbv
u mnie w miejscowości zmarła na dniach dziewczynka 10cioletnia :( też na raka.. w ogóle rodzice jak dowiedzieli się o chorobie córki chcieli jej rok wczesniej udzielic komunie, bo nie wiadomo czy dozyje, to ksiądz się nie zgodził :/

Gość Pomocna dłoń :)
Przecież rak jest w płeni uleczalny, ale ludzie biegną po pomoc do tych konowałów którzy nie mają zielonego pojęcia o tym jak leczyć raka, albo wiedzą, ale nie powiedzą bo przcież to jest wielki biznes :// Raka leczy się wbardzo prosty sposób !!!

Jak można człowieka nazwać "półproduktem"?! Mam nadzieję, że Ty jesteś pełnym produktem i nie życzę Ci, żeby to Cię spotkało, okropna dziewucho! Rodzice działąją, szukają każdej deski ratunku, mam nadzieję, że ten koszmar szybko się skończy, przecież są ludzie, którzy wygrali z rakiem

Gość Gonda
Pomocna dłoń :)No pomocna dłoń ma racje,raka sie leczy w bardzo prosty sposób,ale nie u lekarzy

Gość Pola125
Pomocna Dłoń Mam w rodzinie chorego na raka. Podaj prosze w jaki sposób można mu pomóc bez chemii ?

Gość Gonda
Pola125,tu nawet nie trzeba zaznaczac,ze bez chemii,bo ta jest silna trucizna i zabija raka razem z człowiekiem,to juz lepiej podac jakis arszenik,działa szybciej i skuteczniej:)

Gość dobrze ze mam tyylko cyfre
przejść dietę na owocowa warzywna i pic durzo soku z buraczków czerwonych ma durzo pierwiastków kture zwalczaja raka

Gość naturalne sposoby na raka
istnieja, ale nie dowiecie sie o nich od lekarza. poza tym niewielu ma o tym wystarczajace pojecie, by leczyc w tym sposob + niewiele jest placowek w roznych krajach, ktore moglyby podjac sie tych metod, niestety :( przeczytalam o diecie gersona (wiedzialam o niej wczesniej, to nie jest dla mnie nowosc) i az sie przerazilam, z jak wielu rzeczy trzeba zrezygnowac, ale gdy w gre wchodzi walka o zycie.. warte poswiecenia :) xxx o witaminie B17 sobie jeszcze poczytajcie, jaki to antyrakowy ewenement. tylko tak sobie mysle - ludzie mysla w sposob jak rak to tylko chemia, wiec nawet jakby autorka powiedziala sasiadom o naturalnych sposobach walki z rakiem - wyobrazacie sobie ich reakcje? :o no wlasnie...

Gość Gonda
Bo rak to ,społeczne przyzwolenie na śmierc,tak sie ogólnie ta chorobe okresla

Gość Wystarczy poszukać...
Jak ktoś chce znależć informacje odnośnieleczenia raka to znajdzie wszytsko w internecie.

Gość Gonda
Wystarczy poszukać...,no tak ,ale jak ktos chce,tylko czy chce???czy strach nie bedzie silniejszy

Gość Gonda
Bo to wszystko opiera sie na silnym strachu,nie chce sie wziasc odpowiedzialności wiec oddaje sie wszystko lekarzom,ze jakby cos to ................

nie mów mi o witaminie B17 bo to nabijanie chorych ludzi w butelkę, był nawet o tym program w tv, sądzisz, że jakby witamina b17 pomagała to lekarze by jej nie przepisywali? Wiadomo, jesli chodzi o zycie to człowiek chwyta się najróżniejszych metod. Mój sąsiad jest pod stałą opieką lekarzy, niestety w grę wchodzi możliwość amputacji nózki.... moja sąsiadka jest załamana, jej mąż również, jednak nie dają tego odczuć Kamilkowi, walczą po prostu

Gość Gonda
Marion_Silver,oczywiscie ze lekarze nie stosuja Wit B 17,bo działa skutecznie,dlatego maja zakaz,przeciez nie chodzi o ludzkie zdrowie czy zycie,tylko o biznes.Odwróc o 180st sposób myslenia,nie to dobra dla wielkich tego swiata co drobre dla maluczkich

Gość Gonda
Marion_Silver,oj pod opieka lekarzy to nic dobrego,lekarze nie umieje leczyc,a juz raka to w szczególnosci,dlatego nie ulegaj złudzeniom:)

witamina b17 i lekarze,smiechu warte.......lekarze tylko chemia-truja za ktora ida wielkie pieniadze dla kartelow farmaceutycznych.

to dlaczego ta witamina b17 jest nieprzepisywana? w ogóle chyba jest nielegalna, wiem, że tak samo jak w przypadku benzyny stoją za tym wielkie koncerny, bo podobno już dawno lek na raka byłby wynaleziony, gdyby nie one i już dawno powinniśmy jeździć samochodami na wodę, wytłumaczycie?

Gość Gonda
Marion_Silver,tak to oczywiste,teraz dobrze myslisz,bo co szybko i skutecznie leczy nie przynosi zysków,a panstwa na bezynie zarabiaja połowe ceny,wiec jak popuszcza ludziom sami chca zyc,tak samo było ze zderzakiem Łągiwki,ukrecono temat bo wypadków nie byłoby tyle i szkód

Gość krokusek121
nie zachowuj się jakos inaczej, tacy ludzie potrzebują owszem wsparcia ale nie traktowania jak " trędowatych" - uśmiechaj się do nich i mów że zawsze mogą liczyć na twoja pomoc! i jak rak kości to z tego co wiem jednym z nielicznych ośrodków(o ile nie jedynym w pol) kt lecza takie przypadki jest IMiD na Kasprzaka w WWie i tam na onkologii działa taka Fundacja Spełnionych Marzeń, oni pomagają nie tylko finansowo ale przede wszystkim służą wsparciem, dobrym słowem i zajmują często czas dzieciakom na oddziale, może podpowiedz żeby sie rozejrzeli?? Mnie osobiście przerażają choroby dzieci, które cierpią tak na prawdę nie poznawszy dobrze uczucia radości i szczęścia, a ludzie wykorzystujący to cierpienie dla swoich zysków nie powinni istnieć!!

Gość Gonda
krokusek121,czyli cała medycyna akedemicka nie powinna istnieć,powiedz to im

Gość wezcie sie ogarnijcie z tymi
spiskami co do medycyny , myslicie ze takiego tuska czy siebie nawzajem lekarze lecza jakos inaczej? albo w ogole nie umieraja? nie choruja na raka? albo ich rodziny?

Gość Gonda
wezcie sie ogarnijcie z tymi,to nie sa spiski to jest prawda,i warto o tym mówić,bo społeczenstwo jest zakłamane

krokusek, Kamilek jest już w Instytucie Matki i Dziecka i wiem, że tam działa fundacja spełnionych marzeń, jednak teraz IMiD ma duże kłopoty, już nie chcą przyjmować dzieci na oddział:(