Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek z krakowa

kobiety pomozcie ocenic pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość maciek z krakowa

Witam jestem nowy, ale ze nie mam czasu czas do dzis mam do was kobietki pytania - kazda pomoc bedzie wskazana. Nie moge sie zdecydowac nad pierscionkiem zareczynowym i chcialbym zebyscie mi napisaly co sadzicie o nim : wiem ze moja przyszla narzeczona woli pierscionek z zoltego zlota i raczej prostych wzorow nie lubi , woli miec cos niespotykanego . Co sadzicie o tym piersionku ? wypada na zareczyny taka roze ? [url=http://hosting-zdjec.pl/view.php?filename=9450811.jpg][img]http://hosting-zdjec.pl/images/9450811_tn.jpg[/img][/url] [url=http://hosting-zdjec.pl/view.php?filename=1943332.jpg][img]http://hosting-zdjec.pl/images/1943332_tn.jpg[/img][/url]

Gość nvfzbb,
bardzo ładny

Gość hmmmmmmmmmmmmmm,,
i tak sie rozwiedziecie, nie swiruj

Gość maciek z krakowa
prosilbym bez glupich komentarzy o opienie. dzieki

Gość magdz1234
pierscionek sliczny ale kazdemu podoba się cos innego ,napewno znasz gust twojej przyszłej narzeczonej ,powodzenia :)

Ja także lubię rzeczy niezwykłe, ale uwazam, ze pierścionek ze zdjęć jest mało elegancki i niepraktyczny (będzie zahaczał). Nie podoba mi się.

Gość maciek z krakowa
jesli chodzi o zachaczanie , pierscionki ktore ma tez wystaja do gory i to bardzo. maly kamyczek i prosty wzor to raczej nie zrobi na niej wrazenia wiec zwrocilem uwage na ten unikalny wzor niedstepny w sieciowkach, cieszy sie podobno duza popularnoscia. czekam na wiecej opinii :)))

Gość fjffhjds
bardzo ładny, pasuje do stylu który opisałeś

Gość tabdetny, tez nie lubie prosto
ty ale tern jest jak z odpustu

Gość ghrrrrrrr
Mi się podoba

Gość ślicznyyyyy
Mnie się podoba i to bardzo,chociaż ja lubie grube pierścionki;DD od męża zaręrczynowy pierśćionek mam grubszy niż obrączka..ale ja kocham takie pierścionki,a zwykly z kamyczkiem to nie dla mnie.jednak gdyby np, moj facet nie mial pieniedzy,a chcialby sie oswiadczyc cieszylabym sie nawet z jakiegos malusiego... Kupuj go i sie nie zastanawiaj,pytasz ludzi na forum,ale kazdy z nas jest inny,a Ty Twoja kobiete znasz,i napewno pi razy oko wiesz co jej sie podoba

Gość ashd
Śliczny :)

Gość Katia 626
Troszkę za odpustowy.

Gość shjbglsabfjksandgabsgdbsajkjsa
mnie się kompletnie nie podoba

Gość hmmm moim zdaniem
najtrafniej opisać go można jako niepowtarzalny. ja np nie lubię tych pierścionków "typowo zaręczynowych" klasycznych że jedno oczko i choćby nie wiem z czego i jak duże ale jak bym taki dostała to bym i tak się z niego cieszyła bo to jest TEN pierścionek więc nie przejmuj się i kup. myślę że choć trochę znasz gust swojej przyszłej i raczej wiesz czy jej się spodoba czy nie

Gość Angelot____
nie w moim typie. również wolę niepowtarzalne ale ten kategorycznie nie. coś innego wymyśl. bez róży...

Gość ottaviani
Podoba mi się :) BYłby zajebisty gdyby nie miał w sobie tego srebra czy tam białego złota. A ta kto śliczna różyczka:)

Gość maciek z krakowa
biale zloto obok brylantu musi byc, podkresla brylant i ladnie sie blyszczy dzieki temu. Na zywo naprawde ladnie wyglada ten pierscionek.

Gość ottaviani
Jeżeli tak sądzisz to kupuj :) Ja np. mieszanego złota bym nie chciała. Ale kształt super

Gość hyjurtdghfxnm
Bardzo ładny, przyjęłabym.