Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała czarna kawka 22

Widzieliście reklame tego telefonu-portfela z gołymi ludzmi?

Polecane posty

Nie wiem co to sie porobiło, niedługo rozkraczone nogi bedą w tv pookazywać. Kiedyś nie dopomyslenia było zeby goli ludzie w reklamach sie przechadzali....az mnie brzydza ta reklama.

Gość adolf DYMsza
kiedyś to były czasy...

Gość męczy mnie głupota
Ja pierwszy raz myślałam, że padnę jak zobaczyłam. Nie wierzyłam własnym oczom. Od kiedy to w reklamach gołe dupy można pokazywać? :o Kolejne razy po prostu przełączam. Też jestem zniesmaczona.

Brzydzi miało być. No i w ukrytej prawdzie albo dlaczego ja...a to 15leni gej a to pedofil a to lesby w gimnazjum....kurde albo ojciec gwałci 12latnią córke!! Nie moga czegoś sensownego pokazać....

Kiedyś były fajne reklamy-śmeszne, pamiętam w plusie zawsze pokazywali:) a teraz? Gołe dupy...co innego balsamy pod prysznic...ale też juz przesadzają! Bo coreaz więcej pokazuja. Albo HIT HITÓW : KRUPA reklamuje balsam do cycków(-które chyba ma sztuczne) i tez musi pokazać...ah

Gość ijkopjmikp
nie wiem jaką bo mało tv oglądam,można gdzieś ją zobaczyć w internecie?

Gość swietoszka sie znalazla
tty juz ne rob z siebie zbulwersowanej, jestes z pokolenia Gimgowna i to wlasnie to jest akurat twoja era golych dooop

Gość męczy mnie głupota
Bo Dżoana to twarz Esotiqa od niedawna jakoś, więc i ich kosmetyki reklamuje. A, że sama ma efekt push up sztuczny i balsamu nie potrzebuje to fakt ;)

co zlego widzicie w nagosci? co zlego obrazliwego, brzydkiego jest w nagich piersiach kobiet? kiedys obraza , niesmaczne, grzeczne bylo pokazanie kolana🖐️ mi sie reklaama niepodoba ale nie ma w niej moim zdaniem nic niesmacznego, niegrzecznego. nagosc jest czyms normalnym!!!! eh jednak tysiąc lat KK w polsce odcisnelo trwale piętno. na szczęscie nei ejst u nas az tak jak u arabow...bo wtedy to byloby przejebane na maksa...D:na tej reklamie wszystkie kobiety musialyby miec burki... ps. na tej reklamie jedna z kobiet , chyba nie widac jej twarzy, ale ma idealne wręcz cycuszki:) reasumując: pomysl ciekawy ale wykonanie kiepskie.. reklame oceniam na 5+/10, plus za ten idealn biust przez ulamek sec widoczny.

Gość ijkopjmikp
jak to jest coś normalnego to idz nago na ulicę[,do sklepu i pracycześć]

Gość ijkopjmikp
co innego reklamować żel pod prysznic i trochę nagości się pokazuje a co innego w zwykłych reklamach wszędzie nagie dupy oglądać,po co to

" 14:27 [zgłoś do usunięcia] ijkopjmikp jak to jest coś normalnego to idz nago na ulicę[,do sklepu i pracycześć]" w taki ziąb to sam sobie idz nago na dwór:D z jednym sie zgadzam, ujęci nagich pup mogli sobie darowwąć. zmaiast tego powinny być bardziej widoczne piersi . piers nie jest od pasa w dół. facet pokazuje tors nagi kobieta nie moze? to glupie, reklama pod prysznicem powinny cycki byc widocne, reklama karmienia dziecka ajakims bebiko mleko następne to powinna normalnie cyckiem karmic na widoku:classic_cool: x cipki, fujary, tylki , nie pokazywac w reklamach...ale cycki powinny normalnie legalnie być.

Gość ghrrrrrrr
dajcie link do reklamy

Gość weewerererer
dlatego ja tv nie oglądam juz od lat, a na necie mam ADBLOCKA i nie widzę żadnych reklam kurew z golymi cycami i dupami :) polecam

Gość ghrrrrrrr
"ale cycki powinny normalnie legalnie być." A nie są? :D Czasem się zastanawiam czy od tego epatowania cyckami nie staną się one z czasem aseksualne

Gość weewerererer
ja sie w ogole dziwie ludziom, ktorzy jeszcze tv oglądają i reklamy, że tez wam sie jeszcze nie znudzilo. moi rodzice oglądają tv i jak tylko slysze jak lecą reklamy to mam odruch wymiotny, te reklamy to jak mantra oglupiająca :O non stop to samo powtarzane, jak to mozna oglądac, mnie glowa by bolala. ale moze to dlatego bo od lat nie ogladalam i odzwyczailam sie.

Gość weewerererer
wiecie cycki jeszcze rozumiem, choc akurat jakies sztuczne to juz nie są cycki tylko protezy, ale mnie wkurza pokazywanie golych srak, chwalą sie czym srają? ja nie wiem.

Ja oglądam czasem jakiś dokument albo państwo w państwie sprawa dla reportera albo film np. dzisiaj obejrze człowiek w ogniu. I na 100% bedzie ta reklama z golasami. To jest o jakimś letefonie co mozna nim placić jak kartą i ze niby nie potrzeba nic nosic tylko ten telefon dlatego ludzie chodza goli:O:O

Gość te verde unplugged.
A ja wam powiem, po co robia take reklamy: zebyscie sie oburzali i o nich gadali. I znowu im sie udalo.

Gość ghrrrrrrr
również nie oglądam telewizji jednak czasem się zdarza i reklamy mnie również irytują. Praktycznie istnieją jedynie 2 rodzaje reklam 1- gołe baby (może nie tak do końca zawsze gołe, zdarzają się też w skąpych ubraniach :P) 2- szczęśliwa i uśmiechnięta rodzinka, bardzo często na koniec reklamy wszyscy się przytulają :O

Gość yhtytrrrtrtrty
autorko po prostu przestan oglądac tv, mowię ci jest super bez tego syfa :) i bez reklam. ja juz nie pamietam keidy jakas reklame widzialam :D

tylki są o wiele bardziej niesmaczne bo moga sie ze sraniem kojarzyć a piersi? nie mają żadnych złych skojarzeń, nie są wulgarne, normalna częśc ciałą jak łokieć, bark, szyja czy głowa...

Gość ghrrrrrrr
Może w telewizji nie pokazują nagich piersi jednak ostatnio widziałam szyld reklamowy, który chyba zachęcał do kupna jakiejś dachówki i były tam ukazane jedynie piersi i kawałek twarzy

Gość 66767878989
no niestety, media są dla facetow i taka prawda, nic z tym nie zrobimy. ja tez widze czasem dziwki w bieliźnie na billboardach, ale po prostu nie patrze i tyle. raz nawet naprzeciwko kosciola widzialam takie cos :O dziwa w bieliźnie naprzeciw kosciola, no super, ale potem zdjęli tą reklame. swiat kreci sie wokol dupy i nic na to nie poradzimy :(

Gość hahahghaga
w latach 90 to ty ledwoi z pieluch tetrowych wyroslach wiec nie cawnaiakuj jak bylo No chyba ze ksiedzu na kolana siadalas co niedzeila i dawalas sie macac jak to bylo normalne w tych twoich latach 90 :o

Gość ghrrrrrrr
widziałam też reklamę butów z gołymi cyckami