Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś mnie oświeci

faceci, co oznaczają klapsy w pupę

Polecane posty

podczas seksu? nie mocne, leciutkie - was to podnieca, czy ma działać na partnerkę?

Tak, falujące od klapsów pośladki są przyjemnym i podniecającym widokiem. A czy oddziałuję na partnerkę - to już jest kwestia partnerki

Gość tak potwierdzam
brahmin, jak cie to podnieca to weź sobie babe przy kości i bedzie jej samo falowało

Miałem już okazję i w tym wypadku można mówić nie o falowaniu, ale o tsunami pośladków. I tak jak kąpiel w falującym morzu jest bardzo przyjemne, tak zabawy z tsunami już niekoniecznie;)

Gość czarna Karolinka
ja uwazam ze to ich podnieca uwazają ze są wtedy tacy silni, z taką przewaga fizyczną nad kobietą....

Gość nie cierpię klapsów
:O

Gość chrzanisz gupoty Karolinko
moja Pani uwielbia otrzymywać solidne klapsy podczas dymanka od tylca:P

Chyba się Karolinko mylisz, bo o poczuciu siły czy dominacji można mówić, przy silniejszych klapsach. Takie lekkie, o których pisze autorka niewiele się różnią od głaskania:)

zwykle napieprzam ją kaloszem, który mam zawsze przygotowany obok łóżka

Gość nie cierpię klapsów
No ale po co dawać takie leciutkie klapsy? Śmieszne to - albo klapsnąc, albo sobie darować, a nie jakieś ciotowate "klapusie" :O

To kwestia estetyczna - chodzi o falowanie i odpowiednie brzmienie, które wywołują lekkie klapsy;)

"nie cierpię klapsów" - ty może nie rozumiesz, a ja chciałam poznać opinie i odczucia facetów i brahmin wyjaśnił tę kwestię wystarczająco myślę.

Gość taki taaam
eeetam

jak mnie czasem coś najdzie to zakładam tego kalosza na penisa i dopiero wtedy jadę z koksem od tylca, a drugim kaloszem nawalam po tyłku

Gość nie cierpię klapsów
No jeżeli opinia jednego faceta ci wystarczy to gratuluję :O Ja bez pytania mogę się sama domyślić, że upodobania są na tyle różne, że są faceci, którzy to robią dla partnerki, bo to je kręci, jak i są tacy, co lubią to robić dla samych siebie, bo to ich podnieca. No ale jak widać. Są osoby, które muszą pytać o tak podstawowe sprawy :O

Gość traffka24
ja uwielbiam klapsy , szkoda że moj facet mi ich nie daje , strasznie mnie to podnieca , nawet go juz prosiłam o to i nie daje mi dalej :(

Gość pleaseeeeee
u nas z klapsami jest tak - ja zawsze najpierw się wstydzę ostrzejszych zabaw i klapsy mają spowodować uległość lub posłuszeństwo wykonywania poleceń. Działa to na mnie, a właściwie na moje poczucie przyzwoitości, tak jakby "uniewinniająco", zdejmuje ze mnie poczucie winy. Takie - niby nie chcę, ale trudno, muszę się słuchać, inaczej dostanę lanie. Czasem się droczę, nie ulegam od razu, są wtedy troszkę mocniejsze ale przede wszystkim celniejsze - np trafiające palcami dokładnie w anusa lub czasem w rozwartą cipkę. Wyedy godzę się na wszystko

@nie cierpię klapsów Wiesz, ja się wolę dopytać niż domyślać. Nawet jeśli chodzi o takie -wg ciebie- "podstawowe sprawy". Współczuję twoim partnerom, z którymi nie rozmawiasz o wszystkim, bo ty się domyślasz i wszystko już wiesz bez pytania :/