Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlosi.

odchudzenie .. czy ktoś zna sposób w jaki mi pomóc

Polecane posty

Gość charlosi.

Mam 17 lat, 167cm wzrostu i waże 73 kg. za pół roku będę miała 1. chce do tego czasu schudnąć 13-18kg.. Mam jednak problem, musze mieć ściśle okresloną diete bo inazej nie moge się powstrzymać i musze coś zjeść.. dzisiaj np zjadłam kąska piwnego z bułką grachamką, piłam wode i troche kiełbaski. Wiem wiele osób woli cukierki ja jednak mięso. Nie mogę się powstrzymać od jedzenia. Wieczorami ćwicze ale to nic nie daje, jak zjem dużo a potem płacze bo czuje się winna, prosze pomóżcie mi.

Gość czasowa_witarianka
mi pomoglo przejscie na witarianizm czyli surowe owoce i warzywa - tylko musisz brac witamiy b12 i d bo nie ma ich w roslinach schudlam w ok pół roku z 74 do 55 (przy 170). trzeba tylko wiedziec co trzeba jesc zeby nie nabawic sie niedoborów, ogólnie napychałam sie do syta po prostu surowe nie tuczy... na codzien jestem wegetarianką

Gość charlosi.
a bardzo dziękuję za odpowiedź, bo ja już sama ze sobą nie daje sobie rady :< cały czas mam tak "musze coś zjeść" chociaż jest już mi nawet nie dobrze..

jak tak lubisz mięso to idź na dukana, mi pomógł bardzo. Możesz jeść do woli, tylko to musi być mięso chude, ryby i nabiał, generalnie samo biało, trzeba pic dużo wody. Najlepiej wcześniej przeczytaj jego książkę - "nie potrafię schudnąć"

Gość charlosi.
tylko ja musze mieć rozpisane dzie po dniu co mam zjeść, bo inaczej nie daje rady :(

Gość lalaalalalal
kopenhaska ma rozpisane

Gość charlosi.
lalaalalalal dobry poysł ! :) a na niej schudne do 60kg?

Gość waga sama spadnie zobaczysz
ja mam 167cm i schudlam z 67kg do 55 w pol roku mniej jadlam unikalam smazonych potraw,weglodowanow ,slodyczy napojow gazowanych i waga sama spadla.Kielbas radze unikac zamien je na szynke z indyka lub kabanosy drobiowe

ja jak byłam na dukanie to sama robiłam sobie rozpiske na cały tydzień i tak jadłam, ale na dukanie możesz jeśc ile chcesz z tym, że okreslone produktu tylko, dieta jest fajna bo nie chodzisz cały czas godna

Gość lalaalalalal
chudnie sie powinnas schudnac jak bedziesz jesc to co w menu

Gość lalaalalalal
jak ci braknie troche to zrobisz amerykanska potem ja tak robie

Gość Dagmara003
Ja osobiście jeszcze nie próbowała. Ale czytałam i słyszałam, że jagoda acai na prawdę działa i efekty są zaskakujące. Jest to produkt calkowicie naturalny i sprzedawany jest jako suplement diety. Jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć zajrzyj na stronę Herbalyes.eu