Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy123456

Badanie penisa

Polecane posty

Gość anonimowy123456

Witam. Jestem chłopakiem mam 17 lat. Ostatnio byłem u swojej pani doktor, u której lecze się praktycznie od dziecka. Poszedłem do niej, bo chciałem żeby zbadała mi penia, jakiś czas temu poczułem lekki ból przy naciąganiu napletka. Wolałem od razu iść sprawdzić to u lekarza. Przy okazji żeby popatrzyła na jądra. Ostatni raz badała mi ta sama pani doktor penisa jakieś 5-6 lat temu na badaniach bilansowych. Po omówieniu jej wszystkiego, powiedziała mi że ona nie będzie mnie ''tam'' badać bo jak to określiła będę się krępował i żebym poszedł z tym do innego lekarza-mężczyzny. Ja jej na to że nie chce iśc do innego lekarza bo ona mnie bada od dziecka, zna mnie i nie chce sie przed kimś obcym rozbierać. Wyszedłem niezadowolony z gabinetu... I moje pytanie jest takie czy lekarz może odmówić takiej prostej czynności jaką jest zaglądnięcie w majtki i zbadanie penisa?

Gość lekarkaaniaa
Mam za sobą 10 letni staż jako lekarz medycyny ogólnej. Spotkało mnie przez ten czas, dużo takich własnie przypadków, że przychodzili do mnie nastoletni chłopcy, w celu zbadania penisa, również wliczajac w to bilanse zdrowia. Według mnie jeśli przyszedłeś do doktora z taką sprawa bez wahania powinna kazać ci sie rozebrać i zbadać penisa. Wiek i płec lekarza nie ma znaczenia, sama mam 36 lat, lekarz to lekarz, a że leczysz sie u jednego lekarza od dziecka-rozumiem cie. Idź jeszcze raz postaw sprawe jasno, musi wykonać badanie.

Gość a ja nie mam stazu lekarskiego
i wiem, zezasranym obowiazkiem lekarza jest zbadac pacjenta i nie wazne czy przychodzi z chorym odbytem czy penisem! skoro krepuja sie badac, to po co zostaja lekarzami ?

Gość gość
witaj jestem marcin wedulgmnie to sie bakla zebys sdie na nia nie spuscil

Gość gość
to jest temat o piersiach nie o penisie

Gość gość
kolego powiec ja ci badala penisa spusciles sie

Gość gość
witam jmesterm marcin mam pytanie do tej lekarki co ma 36 last nieobawiasz sie ze mioze sie jakis spuscic ci na reke

Gość zmysłowy penis
Mi penisa badała bardzo młoda lekarka ok. 19-21 poszedłem na badania profilaktyczne, a ona powiedziała że musi mi jeszcze zbadać penisa rozebrałem się a ona go zbadała. Badała go bardzo delikatnie, ale ok 15-17 min. Przyglądała się, dotykała itp.

Gość gość
jest lekarz od spraw męskich :)

Gość gość
kvrwa leczcie się na główkę, ale tą na szyi, bo na to drugie już za późno zboki :D